Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Íþróttafélagið Bræður Ellefu Otrar
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Helgason raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arnbergsson komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Aðalgeirsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hinriksson met een snelle inworp. Ámundarson is nu in balbezit. Ámundarson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Þorsteinnsson geeft een lange en hoge pass. Valgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Árnasson zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Árnasson moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Árnasson schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Valgeirsson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Valgeirsson kan niet meer verder spelen. Ketilsson komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Þorsteinnsson speelt de bal door. Bogason rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ámundarson. Ámundarson krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Örvarsson met een snelle inworp. Mattíasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattíasson geeft een lange en hoge pass. Margeirsson is nu in balbezit. Margeirsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Íþróttafélagið Bræður - Ellefu Otrar 0:1

43e minuut.
Margeirsson passt de bal in één keer door. Ámundarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ámundarson speelt de bal door. Indridason rent richting de bal. Indridason schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Íþróttafélagið Bræður 47%, Ellefu Otrar 53%.
Íþróttafélagið Bræður - Ellefu Otrar 0:1

46e minuut.
Na een snelle pass probeert Ámundarson de bal onder controle te krijgen. Indridason rent richting de bal. Marinóson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marinóson krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Þorsteinnsson speelt de bal door. Örvarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Þorsteinnsson. Þorsteinnsson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Íþróttafélagið Bræður 45%, Ellefu Otrar 55%.
Íþróttafélagið Bræður - Ellefu Otrar 0:1