Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF Ávextir Fjórir Valir
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Gautsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Finnbogasson verovert de bal door een tackle van achteren. Finnbogasson probeert naar een medespeler te passen. Yngvason rent richting de bal. Yngvason schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Gautsson onderschept slim de pass. Yngvason onderschept slim de pass. Yngvason speelt de bal door. Daar is Arnþórsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnþórsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Gautsson rent richting de bal. Finnbogasson rent richting de bal. Gautsson onderschept slim de pass. Þráinnsson rent richting de bal. Þráinnsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Ávextir - Fjórir Valir 0:1

18e minuut.
Oddason verovert de bal door een tackle van achteren. Oddason speelt de bal door. Ragnarsson met een sublieme pass. Daar is Ísleifsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ísleifsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Höskuldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Höskuldsson geeft een hoge lob. Inworp. Henriksson met de inworp. Yngvason geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ragnarsson rent richting de bal. Ragnarsson passt de bal met de wreef. Ísleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ísleifsson draait met de bal, schiet en ... Jónmundarson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Ávextir - Fjórir Valir 0:2

43e minuut.
Gústafsson rent richting de bal. Ísleifsson onderschept slim de pass. Ísleifsson probeert naar een medespeler te passen. Þráinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þráinnsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Ávextir 53%, Fjórir Valir 47%.
KF Ávextir - Fjórir Valir 0:2

58e minuut.
Þráinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergsteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þráinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þráinnsson schiet op doel. Jónmundarson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Ávextir - Fjórir Valir 0:3

69e minuut.
Finnbogasson passt de bal in één keer door. Daar is Ísleifsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kristbjörnsson rent richting de bal. Ísleifsson onderschept slim de pass. Ísleifsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Ávextir 64%, Fjórir Valir 36%.
KF Ávextir - Fjórir Valir 0:3