Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lazio_1900 Outbreakers
4-3-3Wars Tactiek test94
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
66.1 gemiddelde waardering 71.8
formidable Schieten excellent
formidable Passen outstanding
formidable Verdedigen incredible


2e minuut.
Conev rent richting de bal. Conev passt de bal in één keer door. Daar is Slavchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slavchev geeft een lange en hoge pass. Sarafov springt en kopt de bal. Karabashev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Principi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Conev. Principi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Conev speelt de bal door. Yotov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dereszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Principi met een sublieme pass. Dereszkiewicz rent richting de bal. Lingurov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lingurov krijgt een gele kaart. Dereszkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dereszkiewicz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Vollmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio_1900 - Outbreakers 0:1

11e minuut.
Miñarro maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dereszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dunev. Dereszkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dereszkiewicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Conev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio_1900 - Outbreakers 0:2

15e minuut.
Conev onderschept slim de pass. Principi is nu in balbezit. Principi met een sublieme pass. Dereszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereszkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Inworp. Uzunov komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Klungelig pakt Yotov de bal. Rizov onderschept slim de pass. Rizov met een sublieme pass. Yotov met een sublieme pass. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabashev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio_1900 - Outbreakers 1:2

39e minuut.
Kaundjiev passt de bal in één keer door. Dereszkiewicz is nu in balbezit. Rizov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rizov krijgt een gele kaart. Dereszkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dereszkiewicz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Vollmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio_1900 - Outbreakers 1:3

42e minuut.
Klungelig pakt Miñarro de bal. Slavchev is nu in balbezit. Miñarro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Miñarro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazio_1900 67%, Outbreakers 33%.
Lazio_1900 - Outbreakers 1:3

62e minuut.
Yotov speelt de bal door. Daar is Lingurov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lingurov geeft een lange en hoge pass. Sarafov is nu in balbezit. Sarafov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Yotov met een sublieme pass. Principi rent richting de bal. Conev begaat een overtreding. Conev krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Slavchev is nu in balbezit. Miñarro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Slavchev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yotov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Miñarro de bal. Slavchev met een sublieme pass. Yotov geeft een lange en hoge pass. Uzunov rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stanishev komt het veld opgelopen. Yotov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sarafov rent richting de bal. Sarafov haalt uit met een fantastische trap. Karabashev bokst de bal weg.

75e minuut.
Savolevičius heeft problemen om de bal te vangen. Dunev is nu in balbezit. Dunev geeft de bal voor. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov haalt uit met een fantastische trap. Karabashev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazio_1900 56%, Outbreakers 44%.
Lazio_1900 - Outbreakers 1:3