Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Outbreakers Lazio_1900
test1 Tactiek 5-3-2pres_bot
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
64.6 gemiddelde waardering 67.9
excellent Schieten formidable
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Fagoppo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dereszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iorgov onderschept slim de pass. Iorgov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Ralev rent richting de bal. Iorgov onderschept slim de pass. Iorgov passt de bal met de wreef. Sarafov is nu in balbezit. Sarafov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Presser geeft een lange en hoge pass. Ćurtović kopt de bal weg. Fagoppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagoppo haalt uit met een fantastische trap. Vollmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Vollmann met een harde bal richting middenveld. Iorgov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurtović begaat een overtreding. Ćurtović krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Miñarro rent richting de bal. Sarafov verovert de bal door een tackle van achteren. de Pryck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov onderschept slim de pass. Sarafov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Iorgov stond buitenspel. Ralev neemt vlug de vrije trap. Rizov geeft een hoge lob. Iorgov rent richting de bal. Iorgov draait met de bal, schiet en ... Karabashev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Baltanov met de inworp. Gadzhev speelt de bal door. Baltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltanov geeft een lange en hoge pass. Fagoppo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Stanishev de bal. Stanishev geeft de bal voor. Solski kopt de bal weg. Sarafov rent richting de bal. Sarafov haalt uit met een fantastische trap. Karabashev bokst de bal weg.

24e minuut.
Dereszkiewicz rent richting de bal. Rizov met een sublieme pass. Dereszkiewicz rent richting de bal. Dereszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Conev rent richting de bal. Conev geeft de bal voor. Gadzhev met een sublieme pass. Baltanov geeft een hoge lob. Fagoppo krijgt zijn hoofd ertegen. Vollmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buitenspel voor Sarafov. Goede buitenspelval van de verdediging. Ciorbea komt het veld opgelopen. Yotov komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Conev geeft een hoge lob. Ciorbea rent richting de bal. Iorgov begaat een overtreding. Iorgov krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Gadzhev speelt de bal door. Iorgov rent richting de bal. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov draait met de bal, schiet en ... Karabashev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Outbreakers - Lazio_1900 0:1

45e minuut.
Sarafov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Urumov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Outbreakers 57%, Lazio_1900 43%.
Outbreakers - Lazio_1900 0:1

48e minuut.
Iorgov rent richting de bal. Ćurtović is nu in balbezit. Iorgov onderschept slim de pass. Iorgov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Outbreakers - Lazio_1900 0:2

51e minuut.
Yotov passt de bal in één keer door. Fagoppo rent richting de bal. Dereszkiewicz rent richting de bal. Dereszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Vollmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Outbreakers - Lazio_1900 1:2

63e minuut.
Iorgov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Carrillo komt het veld opgelopen.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łącki komt het veld opgelopen. Ostinov komt het veld opgelopen. Lingurov met de inworp. Yotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yotov geeft een hoge lob. Iorgov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Outbreakers - Lazio_1900 1:3

69e minuut.
Ćurtović probeert naar een medespeler te passen. Fagoppo rent richting de bal. Lingurov begaat een overtreding. Fagoppo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fagoppo kan niet meer verder spelen. Kloc komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Yotov geeft een hoge lob. Buitenspel voor Kloc. Goede buitenspelval van de verdediging. Yotov neemt vlug de vrije trap. Iorgov controleert de bal met de borst. Iorgov haalt uit met een fantastische trap. Karabashev bokst de bal weg.

80e minuut.
Iorgov onderschept slim de pass. Ćurtović is nu in balbezit. Iorgov verovert de bal door een tackle van achteren. Iorgov draait met de bal, schiet en ... Karabashev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Outbreakers 57%, Lazio_1900 43%.
Outbreakers - Lazio_1900 1:3