Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rodopa FC Fc Botev Plovdiv
Mid_Advantage Tactiek 532 напред
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
72.6 gemiddelde waardering 72.6
formidable Schieten excellent
outstanding Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


5e minuut.
Chiriac speelt de bal door. Zaitsev speelt de bal door. Vichev rent richting de bal. Vichev geeft de bal voor. Mäeorg maakt een snoekduik en kopt de bal. Spirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Klungelig pakt Mäeorg de bal. Mäeorg geeft de bal voor. Vichev rent richting de bal. Vichev geeft de bal voor. Mäeorg krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Vichev rent richting de bal. Vichev probeert naar een medespeler te passen. Mäeorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäeorg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodopa FC - Fc Botev Plovdiv 1:0

27e minuut.
Ilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Liebrecht begaat een overtreding. Ilchev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maciąg met een snel genomen vrije trap. Zanev springt en kopt de bal. Dodos bokst de bal weg.

31e minuut.
Maciąg heeft problemen om de bal te vangen. Popov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maciąg. Maciąg krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Zaitsev rent richting de bal. Popov onderschept slim de pass. Dugardein speelt de bal door. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev haalt uit met een fantastische trap. Dodos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Popov is nu in balbezit. Zaitsev onderschept slim de pass. Zaitsev geeft een lange en hoge pass. Mäeorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäeorg haalt uit met een fantastische trap. Spirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodopa FC 37%, Fc Botev Plovdiv 63%.
Rodopa FC - Fc Botev Plovdiv 1:0

60e minuut.
Vichev rent richting de bal. Popov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vichev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zaitsev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vichev geeft de bal voor. Mäeorg maakt een snoekduik en kopt de bal. Spirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Denev geeft de bal voor. Inworp. Popov met een snelle inworp. Petrov is nu in balbezit. Petrov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ilchev probeert naar een medespeler te passen. Idzelis heeft problemen om de bal te vangen. Idzelis geeft een lange en hoge pass. Petrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrov draait met de bal, schiet en ... Dodos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Bobik geeft een lange en hoge pass. Szmak kopt de bal weg. Zaitsev probeert naar een medespeler te passen. Vichev rent richting de bal. Vichev geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Szmak is nu in balbezit. Szmak passt de bal met de wreef. Dugardein speelt de bal door. Ilinov geeft een lange en hoge pass. Petrov bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodopa FC 39%, Fc Botev Plovdiv 61%.
Rodopa FC - Fc Botev Plovdiv 1:0