Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester United - 1878 Levski_Forever
5-3-2BackFrontWF Tactiek 5-3-2-wing
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
64.8 gemiddelde waardering 70.9
very good Schieten outstanding
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


9e minuut.
Ichim passt de bal zonder na te denken. Mitev speelt de bal door. Zabos met een sublieme pass. Videnov rent richting de bal. Videnov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pavia geeft een lange en hoge pass. Horozov is nu in balbezit. Bento legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bento krijgt een gele kaart. Horozov raakt geblesseerd tijdens het duel. Horozov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Prochilo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Pavia geeft een lange en hoge pass. Horozov kopt de bal weg. Alenquer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alenquer geeft de bal voor. Nankov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mitev geeft een lange en hoge pass. Horozov kopt de bal weg. Nankov is nu in balbezit. Nankov haalt uit met een fantastische trap. Prochilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - 1878 - Levski_Forever 0:1

29e minuut.
Mitev geeft de bal voor. Pitvořil is nu in balbezit. Pitvořil passt de bal met de wreef. Horozov is nu in balbezit. Horozov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kubadinski heeft problemen om de bal te vangen. Nankov rent richting de bal. Nankov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - 1878 - Levski_Forever 0:2

38e minuut.
Chintov verovert de bal door een tackle van achteren. Chintov passt de bal in één keer door. Alenquer met een sublieme pass. Horozov rent richting de bal. Horozov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United - 1878 57%, Levski_Forever 43%.
Manchester United - 1878 - Levski_Forever 0:2

59e minuut.
Alenquer is nu in balbezit. Alenquer geeft een lange en hoge pass. Daar is Bandeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nankov schiet op doel. Prochilo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Kubadinski geeft de bal voor. Pitvořil kopt de bal weg. Kosturkov rent richting de bal. Horozov verovert de bal door een tackle van achteren. Horozov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kubadinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubadinski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Grigorov de bal onder controle te krijgen. Nankov rent richting de bal. Nankov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - 1878 - Levski_Forever 0:3

63e minuut.
Bandeira kopt de bal weg. Inworp. Alenquer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Horozov rent richting de bal. Horozov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Horozov kopt de bal weg. Pavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kubadinski zijn tegenspeler op de grond. Kubadinski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

79e minuut.
El Yaseen rent richting de bal. Pavia onderschept slim de pass. Pavia met een sublieme pass. Daar is Nankov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nankov schiet op doel. Prochilo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United - 1878 47%, Levski_Forever 53%.
Manchester United - 1878 - Levski_Forever 0:3