Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
_Летец_ AC Milan 1899
532k Tactiek 532press
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
9 Buitenspel 2
66.8 gemiddelde waardering 56.7
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen goed
formidabel Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Mashkov is nu in balbezit. Javaux is nu in balbezit. Javaux met een sublieme pass. Mashkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Lazarov probeert naar een medespeler te passen. Boyadziev is nu in balbezit. Sieberer rent richting de bal. Boyadziev onderschept slim de pass. Boyadziev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Genchev rent richting de bal. Chulev verovert de bal door een tackle van achteren. Sieberer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sieberer krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Boyadziev rent richting de bal. Novakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novakov geeft de bal voor. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Boyadziev bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyadziev passt de bal met de wreef. Anchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchev geeft de bal voor. Yankov maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Летец_ 52%, AC Milan 1899 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
_Летец_ - AC Milan 1899 0:0

52e minuut.
Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov passt de bal met de wreef. Yankov is nu in balbezit. Yankov draait met de bal, schiet en ... Rankov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
_Летец_ - AC Milan 1899 1:0

62e minuut.
Paparizos geeft een lange en hoge pass. Lazarov probeert de bal aan de voet te houden. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
_Летец_ - AC Milan 1899 1:1

71e minuut.
Lazarov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Anchev de bal. Anchev passt de bal in één keer door. Yankov is nu in balbezit. Yankov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Lazarov met een sublieme pass. Anchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchev speelt de bal door. Yankov rent richting de bal. Yankov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Javaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov verovert de bal door een tackle van achteren. Mashkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashkov schiet op doel. Penkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Lazarov geeft de bal voor. Chulev is nu in balbezit. Sieberer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sieberer krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

86e minuut.
Chulev raakt geblesseerd tijdens het duel. Chulev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Anchev kopt de bal weg. Lazarov rent richting de bal. Yankov rent richting de bal. Yankov draait met de bal, schiet en ... Rankov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Летец_ 35%, AC Milan 1899 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
_Летец_ - AC Milan 1899 1:1