Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BukTopu ФК Сливен
куку Tactiek 433+
57% Balbezit 43%
51% Spel op eigen helft 49%
19 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
13 Buitenspel 2
68.3 gemiddelde waardering 63.1
excellent Schieten formidable
excellent Passen excellent
incredible Verdedigen very good


3e minuut.
Petlarov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pantov de bal onder controle te krijgen. Dzhevizov rent richting de bal. Dzhevizov schiet op doel. Kunev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BukTopu - ФК Сливен 0:1

10e minuut.
Petlarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky begaat een overtreding. Petlarov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Panaiotov met een snel genomen vrije trap. Petlarov krijgt zijn hoofd ertegen. Kunev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Panaiotov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Petlarov springt en kopt de bal. Velinov heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Berbatov rent richting de bal. Pantov is nu in balbezit. Velinov begaat een overtreding. Velinov krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Bonkov geeft de bal voor. Kirkov rent richting de bal. Kirkov probeert naar een medespeler te passen. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Karabashev kopt de bal weg. Asenov rent richting de bal. Kirov maakt een afschuwelijke overtreding. Kirov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Asenov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bikov wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bochinsky met een sublieme pass. Bikov rent richting de bal. Bikov met een sublieme pass. Asenov is nu in balbezit. Asenov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Panaiotov probeert naar een medespeler te passen. Petlarov rent richting de bal. Trọng Kiên begaat een overtreding. Trọng Kiên krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Sarafov kopt de bal weg. Berbatov is nu in balbezit. Pantov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pantov krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Zlatinov heeft problemen om de bal te vangen. Zlatinov geeft een lange en hoge pass. Bochinsky rent richting de bal. Petlarov verovert de bal door een tackle van achteren. Petlarov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Velinov met een sublieme pass. Panaiotov heeft problemen om de bal te vangen. Panaiotov geeft een lange en hoge pass. Dzhevizov springt en kopt de bal. Kunev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kirkov rent richting de bal. Kirkov passt de bal in één keer door. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BukTopu - ФК Сливен 1:1

39e minuut.
Zhechev geeft een lange en hoge pass. Dzhevizov kopt de bal weg. Berbatov probeert de bal met de borst te controleren. Pantov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantov schiet op doel. Kunev bokst de bal weg. Petlarov is nu in balbezit. Petlarov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BukTopu - ФК Сливен 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BukTopu 58%, ФК Сливен 42%.
BukTopu - ФК Сливен 1:2

46e minuut.
Demirov komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bikov passt de bal in één keer door. Bonkov rent richting de bal. Bonkov geeft een lange en hoge pass. Karabashev is nu in balbezit. Karabashev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Kirkov passt de bal in één keer door. Bonkov heeft problemen om de bal te vangen. Bonkov geeft de bal voor. Asenov rent richting de bal. Asenov schiet op doel. Miroslavov bokst de bal weg. Demirov verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Antonov probeert naar een medespeler te passen. Kirkov rent richting de bal. Kirkov speelt de bal door. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov schiet op doel. Miroslavov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Bonkov met een sublieme pass. Asenov rent richting de bal. Zhechev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Zhechev moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zhechev schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Asenov raakt geblesseerd tijdens het duel. Bikov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kirkov kopt de bal weg. Asenov rent richting de bal. Asenov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Bikov passt de bal in één keer door. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov probeert naar een medespeler te passen. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov haalt uit met een fantastische trap. Miroslavov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Asenov is nu in balbezit. Asenov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

66e minuut.
Sarafov geeft de bal voor. Daar is Bonkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panaiotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaiotov passt de bal met de wreef. Petlarov rent richting de bal. De bal raakt de paal. Petlarov is nu in balbezit. Petlarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BukTopu - ФК Сливен 1:3

67e minuut.
Simov komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Sarafov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Antonov geeft een lange en hoge pass. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BukTopu - ФК Сливен 2:3

75e minuut.
Petlarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky verovert de bal door een tackle van achteren. Bochinsky geeft de bal voor. Asenov is nu in balbezit. Asenov haalt uit met een fantastische trap. Miroslavov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karabashev rent richting de bal. Karabashev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BukTopu - ФК Сливен 3:3

77e minuut.
Bikov speelt de bal door. Simov onderschept slim de pass. Karabashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaiotov geeft de bal voor. Petlarov is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Panaiotov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Petlarov springt en kopt de bal. Kunev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Asenov probeert naar een medespeler te passen. Kirkov rent richting de bal. Kirkov passt de bal met de wreef. Karabashev rent richting de bal. Karabashev haalt uit met een fantastische trap. Miroslavov bokst de bal weg.

81e minuut.
Antonov kopt de bal weg. Bikov met een sublieme pass. Asenov is nu in balbezit. Asenov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BukTopu - ФК Сливен 4:3

84e minuut.
Panaiotov speelt de bal door. Pantov rent richting de bal. Pantov geeft een hoge lob. Petlarov is nu in balbezit. Petlarov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Velinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petlarov onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Panaiotov neemt de hoekschop. Antonov kopt de bal weg. Venkov rent richting de bal. Petlarov rent richting de bal. Petlarov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Antonov kopt de bal weg. Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov passt de bal met de wreef. Asenov rent richting de bal. Asenov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Demirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Asenov de bal. Asenov haalt uit met een fantastische trap. Miroslavov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BukTopu 44%, ФК Сливен 56%.
BukTopu - ФК Сливен 4:3