Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levski_Forever Underdogs United
5-3-2-winga Tactiek BUL_442W-SV v2
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
70.1 gemiddelde waardering 63
uitmuntend Schieten zeer goed
uitmuntend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


2e minuut.
Pitvořil speelt de bal door. Cherek is nu in balbezit. Cherek passt de bal zonder na te denken. Horozov rent richting de bal. Horozov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pohotový verovert de bal door een tackle van achteren. Pohotový geeft een lange en hoge pass. Horozov is nu in balbezit. Horozov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski_Forever - Underdogs United 1:0

10e minuut.
Bleidick geeft een lange en hoge pass. Belnikolovski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Álvarez Álvarez. Álvarez Álvarez krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Ştrulă is nu in balbezit. Ştrulă passt de bal in één keer door. Lukácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nankov onderschept slim de pass. Nankov schiet op doel. Girotto bokst de bal weg. Horozov rent richting de bal. Nankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nankov schiet op doel. Girotto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski_Forever - Underdogs United 2:0

19e minuut.
Pohotový probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cherek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cherek geeft een hoge lob. Horozov rent richting de bal. Horozov schiet op doel. Girotto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Ichim geeft de bal voor. Sikimić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ştrulă de bal. Horozov rent richting de bal. Horozov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ewiak rent richting de bal. Nankov verovert de bal door een tackle van achteren. Nankov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Karakashev geeft de bal voor. Petkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chilov krijgt een gele kaart. Petkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Petkov met een snel genomen vrije trap. Nankov is nu in balbezit. Nankov haalt uit met een fantastische trap. Girotto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski_Forever - Underdogs United 3:0

39e minuut.
Chilov verovert de bal door een tackle van achteren. Chilov speelt de bal door. Bleidick is nu in balbezit. Bleidick geeft de bal voor. Álvarez Álvarez maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski_Forever - Underdogs United 3:1

45e minuut.
Bleidick geeft de bal voor. Ichim kopt de bal weg. Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov geeft de bal voor. Cafourek krijgt zijn hoofd ertegen. Fouto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Álvarez Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski_Forever - Underdogs United 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski_Forever 43%, Underdogs United 57%.
Levski_Forever - Underdogs United 3:2

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babiak met de inworp. Bleidick bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleidick geeft de bal voor. Álvarez Álvarez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cherek onderschept slim de pass. Cherek passt de bal zonder na te denken. Horozov is nu in balbezit. Horozov schiet op doel. Girotto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Babiak kopt de bal weg. Mitev bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Álvarez onderschept slim de pass. Álvarez Álvarez schiet op doel. Fouto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Levski_Forever - Underdogs United 3:3

71e minuut.
Cherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherek probeert naar een medespeler te passen. Horozov is nu in balbezit. Horozov draait met de bal, schiet en ... Girotto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski_Forever - Underdogs United 4:3

71e minuut.
Pavia komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Klungelig pakt Pavia de bal. Pavia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ichim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez Álvarez rent richting de bal. Álvarez Álvarez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Hải komt het veld opgelopen. Bork komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Zagorov rent richting de bal. Pitvořil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitvořil geeft een lange en hoge pass. Nankov rent richting de bal. Nankov draait met de bal, schiet en ... Girotto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Horozov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horozov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski_Forever - Underdogs United 5:3

84e minuut.
Ewiak geeft de bal voor. Pavia is nu in balbezit. Pavia geeft de bal voor. Nankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nankov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski_Forever 38%, Underdogs United 62%.
Levski_Forever - Underdogs United 5:3