Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal-FC Manchester United - 1878
5-2-3 Tactiek 5-3-2BackFrontWF
46% Balbezit 54%
31% Spel op eigen helft 69%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
63.5 gemiddelde waardering 66.7
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen formidabel


9e minuut.
El Yaseen is nu in balbezit. El Yaseen passt de bal in één keer door. Zabos rent richting de bal. Zabos geeft een lange en hoge pass. Zhilev springt en kopt de bal. Wojna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vutev onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Nowak passt de bal met de wreef. Terreni rent richting de bal. Terreni geeft de bal voor. Milkov is nu in balbezit. Milkov schiet op doel. Prochilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Graffite onderschept slim de pass. Milkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Picazo rent richting de bal. Picazo haalt uit met een fantastische trap. Prochilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Manchester United - 1878 1:0

37e minuut.
El Yaseen kopt de bal weg. Zhilev kan de bal niet met de borst controleren. Żyrkowski rent richting de bal. Zhilev verovert de bal door een tackle van achteren. Zhilev haalt uit met een fantastische trap. Wojna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal-FC 32%, Manchester United - 1878 68%.
Arsenal-FC - Manchester United - 1878 1:0

46e minuut.
Konšel komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Daar is Chikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graffite bereikt de bal nog maar net als eerste. Graffite heeft problemen om de bal te vangen. Graffite haalt uit met een fantastische trap. Prochilo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Manchester United - 1878 2:0

53e minuut.
Bento bereikt de bal nog maar net als eerste. Bento geeft de bal voor. Zhilev kopt de bal weg. Milkov is nu in balbezit. Milkov schiet op doel. Prochilo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Zhilev rent richting de bal. Videnov is nu in balbezit. Met opzet legt bin Kamaludin zijn tegenspeler op de grond. bin Kamaludin krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Videnov raakt geblesseerd tijdens het duel. Videnov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vutev heeft problemen om de bal te vangen. Zhilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Videnov bereikt de bal nog maar net als eerste. Videnov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Konšel passt de bal met de wreef. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Picazo is nu in balbezit. Picazo draait met de bal, schiet en ... Prochilo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Manchester United - 1878 3:0

70e minuut.
Klungelig pakt Chikov de bal. Chikov geeft een hoge lob. Milkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milkov draait met de bal, schiet en ... Prochilo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Manchester United - 1878 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal-FC 29%, Manchester United - 1878 71%.
Arsenal-FC - Manchester United - 1878 4:0