Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:20
  • Competitiewedstrijd: Висша Лига
  • Stadion: San Siro
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 32590
AC Milan 1899 BukTopu
532press Tactiek куку
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
2 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
56.8 gemiddelde waardering 66.1
good Schieten excellent
solid Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


11e minuut.
Siderov rent richting de bal. Karabashev verovert de bal door een tackle van achteren. Novakov maakt een afschuwelijke overtreding. Novakov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Karabashev raakt geblesseerd tijdens het duel. Bonkov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kirkov kopt de bal weg. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Inworp. Kirkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bikov is nu in balbezit. Bikov geeft de bal voor. Karabashev krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bonkov passt de bal zonder na te denken. Paparizos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabashev verovert de bal door een tackle van achteren. Karabashev draait met de bal, schiet en ... Vasilev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan 1899 - BukTopu 0:1

36e minuut.
Klungelig pakt Shterev de bal. Shterev met een sublieme pass. Bikov geeft de bal voor. Karabashev is nu in balbezit. Karabashev draait met de bal, schiet en ... Vasilev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Bonkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonkov passt de bal in één keer door. Kirkov rent richting de bal. Kirkov geeft een lange en hoge pass. Karabashev maakt een snoekduik en kopt de bal. Vasilev bokst de bal weg. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov haalt uit met een fantastische trap. Vasilev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Bonkov passt de bal in één keer door. Asenov is nu in balbezit. Klungelig pakt Asenov de bal. Asenov schiet op doel. Vasilev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan 1899 - BukTopu 0:2

44e minuut.
Siderov met de inworp. Bonkov is nu in balbezit. Shterev verovert de bal door een tackle van achteren. Shterev geeft de bal voor. Kasapski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 1899 52%, BukTopu 48%.
AC Milan 1899 - BukTopu 0:2

46e minuut.
Rankov komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov geeft een lange en hoge pass. Karabashev heeft problemen om de bal te vangen. Karabashev haalt uit met een fantastische trap. Rankov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Bonkov is nu in balbezit. Bonkov geeft een hoge lob. Karabashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabashev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan 1899 - BukTopu 0:3

60e minuut.
Bonkov rent richting de bal. Bonkov probeert naar een medespeler te passen. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov draait met de bal, schiet en ... Rankov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan 1899 - BukTopu 0:4

65e minuut.
Kirkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bikov rent richting de bal. Bikov speelt de bal door. Asenov rent richting de bal. Asenov draait met de bal, schiet en ... Rankov bokst de bal weg.

71e minuut.
Sieberer passt de bal met de wreef. Shterev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shterev probeert naar een medespeler te passen. Gospodinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gospodinov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kunev trapt de bal weg. Asenov kopt de bal weg. Karabashev rent richting de bal. Karabashev draait met de bal, schiet en ... Paal!

76e minuut.
Bonkov passt de bal met de wreef. Bikov probeert naar een medespeler te passen. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov haalt uit met een fantastische trap. Rankov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 1899 47%, BukTopu 53%.
AC Milan 1899 - BukTopu 0:4