Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Copacabana ПФК LEVSKI
BR.W.L Tactiek 5-3-2e
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
60.6 gemiddelde waardering 63.6
solide Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


40e minuut.
Bilchev geeft een hoge lob. Holandês is nu in balbezit. Ignatov is nu in balbezit. Holandês verovert de bal door een tackle van achteren. Holandês haalt uit met een fantastische trap. Shilkov bokst de bal weg.

45e minuut.
Denev bereikt de bal nog maar net als eerste. Denev met een sublieme pass. Serbezov met een sublieme pass. Filipov rent richting de bal. Filipov geeft een lange en hoge pass. Micanski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Copacabana 55%, ПФК LEVSKI 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Copacabana - ПФК LEVSKI 0:0

54e minuut.
Jannasch is nu in balbezit. Kostadinov onderschept slim de pass. Kostadinov met een sublieme pass. Stoinev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoinev schiet op doel. Micanski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Klungelig pakt González Ruiz de bal. González Ruiz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paskuda de bal. Stoinev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoinev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Copacabana 45%, ПФК LEVSKI 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Copacabana - ПФК LEVSKI 0:0