Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jica Yantra 1919
1AB Tactiek 5-3-2X
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
50.6 gemiddelde waardering 60.8
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


4e minuut.
Webb passt de bal zonder na te denken. Sutryk rent richting de bal. Sutryk geeft de bal voor. Noev rent richting de bal. Noev haalt uit met een fantastische trap. Lechkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Bekirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk verovert de bal door een tackle van achteren. Sutryk speelt de bal door. Rosell bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Noev is nu in balbezit. Noev passt de bal met de wreef. Nuzhniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzhniy geeft de bal voor. Belev kopt de bal weg. Lechkov bokst de bal weg. Noev is nu in balbezit. Noev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jica - Yantra 1919 0:1

15e minuut.
Nuzhniy met een snelle inworp. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb passt de bal zonder na te denken. Noev is nu in balbezit. Noev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rosell kopt de bal weg. Kukov heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Noev. Noev krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Nuzhniy passt de bal in één keer door. Rosell is nu in balbezit. Nuzhniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosell is nu in balbezit. Rosell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Webb de bal. Webb passt de bal in één keer door. Rosell is nu in balbezit. Rosell draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Lechkov trapt de bal weg. Mukov kopt de bal weg. Katulski heeft problemen om de bal te vangen. Marchev is nu in balbezit. Marchev schiet op doel. Krustilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Ilev probeert naar een medespeler te passen. Lichev rent richting de bal. Lichev probeert naar een medespeler te passen. Marchev rent richting de bal. Marchev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lichev is nu in balbezit. Webb begaat een overtreding. Lichev raakt geblesseerd tijdens het duel. Hvoynev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marchev springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Bekirov probeert naar een medespeler te passen. Krachunov geeft een lange en hoge pass. Noev bereikt de bal nog maar net als eerste. Noev schiet op doel. Lechkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jica - Yantra 1919 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jica 54%, Yantra 1919 46%.
Jica - Yantra 1919 0:2

46e minuut.
Robev komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Rosell rent richting de bal. Noev is nu in balbezit. Belev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Belev krijgt een gele kaart. Noev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Noev neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Jica - Yantra 1919 0:3

56e minuut.
Marchev met een sublieme pass. Belev rent richting de bal. Belev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rosell de bal. Rosell draait met de bal, schiet en ... Lechkov bokst de bal weg.

68e minuut.
Hvoynev onderschept slim de pass. Hvoynev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Getov de bal. Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Inworp. Iordanov komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Draganov komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Rosell passt de bal in één keer door. Nuzhniy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ilev. Ilev krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Kukov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sutryk met een snelle inworp. Noev probeert de bal met de borst te controleren. Noev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kukov geeft de bal voor. Inworp. Sutryk met de inworp. Webb geeft een hoge lob. Noev krijgt zijn hoofd ertegen. Lechkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Draganov probeert naar een medespeler te passen. Robev met een sublieme pass. Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev haalt uit met een fantastische trap. Krustilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jica - Yantra 1919 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jica 59%, Yantra 1919 41%.
Jica - Yantra 1919 1:3