Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК СМИРНЕНСКИ СПАРТАК ПЛОВДИВ
532 Tactiek Нормална
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
27.2 gemiddelde waardering 40.4
average Schieten excellent
poor Passen solid
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Kuliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kuliński geeft de bal voor. Senoussi kopt de bal weg. Daar is Montenegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montenegro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Daar is Montenegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uribe rent richting de bal. Senoussi verovert de bal door een tackle van achteren. Senoussi schiet op doel. Spătaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:1

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kenda neemt de hoekschop. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Spătaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:2

11e minuut.
Kenda met een sublieme pass. Daar is Senoussi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uribe maakt een afschuwelijke overtreding. Uribe krijgt een gele kaart. Senoussi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Senoussi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Montenegro krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Flotho met een harde bal richting middenveld. Deyanov heeft problemen om de bal te vangen. Telemans probeert naar een medespeler te passen. Senoussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Senoussi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Telemans verovert de bal door een tackle van achteren. Telemans probeert naar een medespeler te passen. Montenegro rent richting de bal. Montenegro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Senoussi passt de bal met de wreef. Montenegro rent richting de bal. Senoussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Senoussi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:3

23e minuut.
Ruggiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenda onderschept slim de pass. Kenda passt de bal met de wreef. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro draait met de bal, schiet en ... Spătaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Spodzieja de bal. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro draait met de bal, schiet en ... Spătaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:4

25e minuut.
Krustev heeft problemen om de bal te vangen. Deyanov rent richting de bal. Augustyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresov onderschept slim de pass. Eresov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Montenegro is nu in balbezit. Uribe onderschept slim de pass. Senoussi onderschept slim de pass. Senoussi schiet op doel. Spătaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:5

36e minuut.
Flotho geeft een hoge lob. Zhekov is nu in balbezit. Kenda begaat een overtreding. Kenda krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Kenda verovert de bal door een tackle van achteren. Kenda met een sublieme pass. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК СМИРНЕНСКИ 68%, СПАРТАК ПЛОВДИВ 32%.
ФК СМИРНЕНСКИ - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:6

48e minuut.
Kenda passt de bal in één keer door. Senoussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Senoussi passt de bal met de wreef. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Spătaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Zhekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakushev onderschept slim de pass. Karakushev geeft een hoge lob. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:7

57e minuut.
Senoussi rent richting de bal. Senoussi geeft een lange en hoge pass. Uribe heeft problemen om de bal te vangen. Montenegro onderschept slim de pass. Montenegro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Senoussi rent richting de bal. Senoussi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:8

60e minuut.
Kuliński met een sublieme pass. Telemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Telemans met een sublieme pass. Klungelig pakt Montenegro de bal. Montenegro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kuliński onderschept slim de pass. Kuliński geeft de bal voor. Montenegro rent richting de bal. Montenegro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Flotho geeft een hoge lob. Kenda is nu in balbezit. Kenda geeft een hoge lob. Daar is Montenegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montenegro schiet op doel. Spătaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Flotho kopt de bal weg. Kuliński rent richting de bal. Kuliński schiet op doel. Flotho kopt de bal weg. Kenda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Montenegro kopt de bal weg. Senoussi rent richting de bal. Flotho verovert de bal door een tackle van achteren. Flotho geeft de bal voor. Canev geeft de bal voor. Spătaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Telemans is nu in balbezit. Telemans geeft een hoge lob. Spodzieja kopt de bal weg. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro geeft een lange en hoge pass. Spătaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Augustyn met een sublieme pass. Karakushev heeft problemen om de bal te vangen. Kenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Telemans is nu in balbezit. Telemans geeft een hoge lob. Spătaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:9

81e minuut.
Flotho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenda verovert de bal door een tackle van achteren. Kenda met een sublieme pass. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Spătaru trapt de bal weg. Kuliński rent richting de bal. Kuliński geeft een lange en hoge pass. Senoussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Senoussi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Senoussi is nu in balbezit. Senoussi haalt uit met een fantastische trap. Spătaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК СМИРНЕНСКИ 75%, СПАРТАК ПЛОВДИВ 25%.
ФК СМИРНЕНСКИ - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:9