Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Shadows 1NN3RTIME
532 Tactiek 442
57% Balbezit 43%
17% Spel op eigen helft 83%
46 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 33.8
uitmuntend Schieten matig
formidabel Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Guentzel passt de bal met de wreef. Kermes probeert naar een medespeler te passen. Tommola is nu in balbezit. Tommola draait met de bal, schiet en ... Zabawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - 1NN3RTIME 1:0

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Calvo de bal onder controle te krijgen. Aït Ouamar rent richting de bal. Aït Ouamar passt de bal in één keer door. Plumb bereikt de bal nog maar net als eerste. Plumb haalt uit met een fantastische trap. Zabawa bokst de bal weg.

7e minuut.
Kermes heeft problemen om de bal te vangen. Kermes probeert naar een medespeler te passen. Guentzel speelt de bal door. Plumb rent richting de bal. Plumb draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kõrvits rent richting de bal. Kõrvits geeft de bal voor. Kermes met een sublieme pass. Tommola heeft problemen om de bal te vangen. Danev rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Calvo rent richting de bal. Corpodean verovert de bal door een tackle van achteren. Corpodean passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Plumb de bal. Plumb draait met de bal, schiet en ... Zabawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Danev bereikt de bal nog maar net als eerste. Danev geeft een hoge lob. Boa Morte kopt de bal weg. Tommola is nu in balbezit. Tommola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Danev heeft problemen om de bal te vangen. Cerofolini rent richting de bal. Tommola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tommola krijgt een gele kaart. Cerofolini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cerofolini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abbondi is nu in balbezit. Abbondi draait met de bal, schiet en ... Mititelu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Boa Morte rent richting de bal. Boa Morte geeft een lange en hoge pass. Tommola is nu in balbezit. Tommola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - 1NN3RTIME 2:0

16e minuut.
Doeltrap. Zabawa met een harde bal richting middenveld. Boa Morte kopt de bal weg. Tommola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - 1NN3RTIME 3:0

19e minuut.
Aït Ouamar speelt de bal door. Kermes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermes met een sublieme pass. Tommola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommola draait met de bal, schiet en ... Zabawa bokst de bal weg. Kõrvits is nu in balbezit. Kõrvits geeft de bal voor. Kermes kopt de bal weg. Tommola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommola haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Aït Ouamar heeft problemen om de bal te vangen. Malkus-Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Ouamar begaat een overtreding. Aït Ouamar krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Danev passt de bal zonder na te denken. Guentzel met een sublieme pass. Kermes met een sublieme pass. Tommola rent richting de bal. Tommola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - 1NN3RTIME 4:0

27e minuut.
Cerofolini rent richting de bal. Plumb onderschept slim de pass. Guentzel met een sublieme pass. Tommola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Danev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kermes met een snelle inworp. Tommola rent richting de bal. Tommola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pala speelt de bal door. Tommola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommola met een sublieme pass. Klungelig pakt Plumb de bal. Plumb schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Tommola rent richting de bal. Tommola speelt de bal door. Plumb rent richting de bal. Plumb draait met de bal, schiet en ... Zabawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - 1NN3RTIME 5:0

33e minuut.
Feldmann geeft een hoge lob. Plumb kopt de bal weg. Cerofolini probeert de bal aan de voet te houden. Tommola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Corpodean met een sublieme pass. Tommola rent richting de bal. Tommola met een sublieme pass. Plumb is nu in balbezit. Plumb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shadows 22%, 1NN3RTIME 78%.
FC Shadows - 1NN3RTIME 5:0

47e minuut.
Bilev geeft een lange en hoge pass. Passalacqua kopt de bal weg. Guentzel met een sublieme pass. Klungelig pakt Plumb de bal. Plumb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Stanimirov onderschept slim de pass. Plumb probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tommola rent richting de bal. Tommola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - 1NN3RTIME 6:0

52e minuut.
Stanimirov rent richting de bal. Stanimirov geeft een hoge lob. Bilev kan de bal niet met de borst controleren. Tommola rent richting de bal. Tommola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - 1NN3RTIME 7:0

56e minuut.
Kermes rent richting de bal. Kermes passt de bal met de wreef. Tommola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommola draait met de bal, schiet en ... Danev probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Plumb bereikt de bal nog maar net als eerste. Plumb schiet op doel. Zabawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - 1NN3RTIME 8:0

60e minuut.
Stanimirov is nu in balbezit. Guentzel onderschept slim de pass. Guentzel geeft een lange en hoge pass. Tommola springt en kopt de bal. Zabawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - 1NN3RTIME 9:0

62e minuut.
Aït Ouamar speelt de bal door. Guentzel is nu in balbezit. Guentzel speelt de bal door. Tommola rent richting de bal. Tommola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Aït Ouamar kopt de bal weg. Daar is Tommola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tommola passt de bal in één keer door. Plumb rent richting de bal. Plumb draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Boa Morte is nu in balbezit. Boa Morte passt de bal met de wreef. Guentzel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tommola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tommola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Guentzel passt de bal zonder na te denken. Aït Ouamar probeert naar een medespeler te passen. Tommola is nu in balbezit. Tommola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - 1NN3RTIME 10:0

73e minuut.
Bilev probeert de bal met de borst te controleren. Kermes rent richting de bal. Kermes passt de bal in één keer door. Tommola rent richting de bal. Tommola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zabawa met een harde bal richting middenveld. Kermes kopt de bal weg. Tommola rent richting de bal. Tommola haalt uit met een fantastische trap. Zabawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Daar is Kermes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kermes passt de bal in één keer door. Corpodean rent richting de bal. Corpodean geeft de bal voor. Plumb kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tommola rent richting de bal. Tommola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - 1NN3RTIME 11:0

77e minuut.
Malkus-Juszczyk passt de bal zonder na te denken. Bilev controleert de bal met de borst. Tommola rent richting de bal. Tommola schiet op doel. Zabawa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - 1NN3RTIME 12:0

78e minuut.
Plumb onderschept slim de pass. Plumb met een sublieme pass. Kermes met een sublieme pass. Tommola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommola draait met de bal, schiet en ... Zabawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Danev speelt de bal door. Tommola probeert de bal aan de voet te houden. Plumb is nu in balbezit. Plumb schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Abbondi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chenkov komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Stanimirov rent richting de bal. Stanimirov geeft een lange en hoge pass. Kermes kopt de bal weg. Klungelig pakt Tommola de bal. Tommola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - 1NN3RTIME 13:0

88e minuut.
Bilev geeft een hoge lob. Aït Ouamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Ouamar speelt de bal door. Plumb is nu in balbezit. Plumb haalt uit met een fantastische trap. Zabawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Tommola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommola haalt uit met een fantastische trap. Zabawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - 1NN3RTIME 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shadows 12%, 1NN3RTIME 88%.
FC Shadows - 1NN3RTIME 14:0