Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Sofia ПФК LEVSKI
C1 Tactiek 5-3-2e
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 12
58.1 gemiddelde waardering 65.2
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


14e minuut.
Petrisor met de inworp. Serbezov geeft een hoge lob. Stoinev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoinev schiet op doel. Chyła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sofia - ПФК LEVSKI 0:1

19e minuut.
Pehlivanov geeft de bal voor. Andradas Asurmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stoev. Stoev krijgt een gele kaart.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chyła trapt de bal weg van het doel. Moussa Faye kopt de bal weg. Klungelig pakt Cosnician de bal. Cosnician haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Filipov bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipov passt de bal zonder na te denken. Stoinev is nu in balbezit. Stoinev draait met de bal, schiet en ... Chyła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sofia - ПФК LEVSKI 0:2

38e minuut.
Denev rent richting de bal. Denev geeft een lange en hoge pass. Filipov is nu in balbezit. Filipov geeft een hoge lob. Yurukov springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Ignatov met een sublieme pass. Serbezov probeert naar een medespeler te passen. Filipov rent richting de bal. Filipov geeft een hoge lob. Stoinev krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Sofia 57%, ПФК LEVSKI 43%.
Dynamo Sofia - ПФК LEVSKI 0:2

49e minuut.
Dummer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andradas Asurmendi is nu in balbezit. Andradas Asurmendi passt de bal met de wreef. Cosnician rent richting de bal. Cosnician haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Yakobchev passt de bal in één keer door. Stoinev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fusari. Fusari krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Denev is nu in balbezit. Denev passt de bal met de wreef. Daar is Filipov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipov geeft een lange en hoge pass. Yurukov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Serbezov passt de bal in één keer door. Stoinev bereikt de bal nog maar net als eerste. Frosi verovert de bal door een tackle van achteren. Stoinev verovert de bal door een tackle van achteren. Stoinev draait met de bal, schiet en ... Chyła bokst de bal weg.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caxaría komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Filipov rent richting de bal. Filipov geeft een hoge lob. Pehlivanov is nu in balbezit. Yurukov verovert de bal door een tackle van achteren. Yurukov draait met de bal, schiet en ... Chyła bokst de bal weg. Stoinev rent richting de bal. Stoinev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Yurukov rent richting de bal. Pehlivanov maakt een afschuwelijke overtreding. Yurukov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Denev met een snel genomen vrije trap. Daar is Filipov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipov geeft de bal voor. Stoinev springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Inworp. Proetter komt het veld opgelopen. Kukhilava komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Serbezov geeft een lange en hoge pass. Frosi kopt de bal weg. Filipov is nu in balbezit. Filipov geeft een lange en hoge pass. Stoinev rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Stoev onderschept slim de pass. Stoev geeft een hoge lob. Stoinev kopt de bal weg. Yurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurukov schiet op doel. Chyła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Caxaría speelt de bal door. Proetter is nu in balbezit. Proetter passt de bal in één keer door. Kukhilava rent richting de bal. Kukhilava schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Sofia 59%, ПФК LEVSKI 41%.
Dynamo Sofia - ПФК LEVSKI 0:2