Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1NN3RTIME СПАРТАК ПЛОВДИВ
442 Tactiek Нормална
44% Balbezit 56%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
32.5 gemiddelde waardering 42.4
average Schieten excellent
weak Passen good
weak Verdedigen solid


5e minuut.
Telemans rent richting de bal. Telemans passt de bal met de wreef. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro geeft een hoge lob. Senoussi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1NN3RTIME - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:1

9e minuut.
Kuliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Telemans is nu in balbezit. Telemans geeft de bal voor. Senoussi springt en kopt de bal. Zabawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1NN3RTIME - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:2

13e minuut.
Kuliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Telemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Telemans probeert naar een medespeler te passen. Senoussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Senoussi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Doeltrap. Zabawa trapt de bal weg van het doel. Kuliński kopt de bal weg. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro schiet op doel. Zabawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Senoussi is nu in balbezit. Senoussi schiet op doel. Kõrvits probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt Senoussi de bal. Senoussi probeert naar een medespeler te passen. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Zabawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kenda passt de bal met de wreef. Senoussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Senoussi passt de bal met de wreef. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1NN3RTIME - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:3

25e minuut.
Kenda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kõrvits de bal. Senoussi is nu in balbezit. Senoussi schiet op doel. Zabawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1NN3RTIME - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:4

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kenda met de inworp. Telemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Telemans geeft de bal voor. Montenegro maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Montenegro is nu in balbezit. Montenegro speelt de bal door. Kenda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Senoussi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Senoussi schiet op doel. Zabawa bokst de bal weg.

32e minuut.
Kuliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Telemans geeft de bal voor. Kenda kopt de bal weg. Senoussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Senoussi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Telemans controleert de bal met de borst. Telemans geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Calvo de bal onder controle te krijgen. Senoussi rent richting de bal. Senoussi draait met de bal, schiet en ... Zabawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Zabawa probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Cerofolini de bal. Telemans geeft een hoge lob. Kõrvits kan de bal niet met de borst controleren. Senoussi verovert de bal door een tackle van achteren. Senoussi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Danev de bal. Montenegro rent richting de bal. Montenegro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1NN3RTIME - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:5

41e minuut.
Telemans probeert naar een medespeler te passen. Kenda rent richting de bal. Kenda passt de bal zonder na te denken. Daar is Montenegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montenegro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1NN3RTIME 89%, СПАРТАК ПЛОВДИВ 11%.
1NN3RTIME - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:5

48e minuut.
Kenda probeert naar een medespeler te passen. Kuliński is nu in balbezit. Bilev met een sublieme pass. Senoussi rent richting de bal. Senoussi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kenda onderschept slim de pass. Kenda speelt de bal door. Senoussi rent richting de bal. Senoussi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Zabawa trapt de bal weg. Telemans kopt de bal weg. Montenegro rent richting de bal. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Zabawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1NN3RTIME - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:6

63e minuut.
Malkus-Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustyn verovert de bal door een tackle van achteren. Augustyn passt de bal in één keer door. Senoussi is nu in balbezit. Senoussi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kõrvits probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Krustev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanimirov passt de bal in één keer door. Montenegro rent richting de bal. Montenegro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Stanimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Telemans is nu in balbezit. Telemans passt de bal in één keer door. Senoussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Senoussi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kõrvits is nu in balbezit. Kõrvits geeft een lange en hoge pass. Telemans geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
1NN3RTIME - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:7

77e minuut.
Grugiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenda onderschept slim de pass. Kenda geeft de bal voor. Senoussi rent richting de bal. Senoussi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Pachev speelt de bal door. Hristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristov passt de bal zonder na te denken. Montenegro rent richting de bal. Montenegro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1NN3RTIME 83%, СПАРТАК ПЛОВДИВ 17%.
1NN3RTIME - СПАРТАК ПЛОВДИВ 0:7