Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Shadows ФК СМИРНЕНСКИ
532 Tactiek 532
59% Balbezit 41%
10% Spel op eigen helft 90%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.1 gemiddelde waardering 28.6
outstanding Schieten average
excellent Passen weak
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Kermes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Flotho de bal. Plumb bereikt de bal nog maar net als eerste. Plumb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - ФК СМИРНЕНСКИ 1:0

4e minuut.
Spodzieja geeft een hoge lob. Inworp. Kermes met de inworp. Tommola rent richting de bal. Tommola draait met de bal, schiet en ... Spătaru bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Caccini geeft de bal voor. Kermes is nu in balbezit. Kermes passt de bal zonder na te denken. Tommola is nu in balbezit. Tommola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Pomodoro is nu in balbezit. Pomodoro geeft een lange en hoge pass. Tommola is nu in balbezit. Tommola draait met de bal, schiet en ... Spătaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - ФК СМИРНЕНСКИ 2:0

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Guentzel de bal onder controle te krijgen. Passalacqua geeft een hoge lob. Daar is de la Ossa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tommola rent richting de bal. Tommola schiet op doel. Spătaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spodzieja met een sublieme pass. Plumb probeert de bal aan de voet te houden. Spătaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Kermes met een sublieme pass. Tommola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommola passt de bal zonder na te denken. Plumb is nu in balbezit. Plumb schiet op doel. Spătaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spătaru speelt de bal door. Kermes kopt de bal weg. Ruggiero is nu in balbezit. Tommola verovert de bal door een tackle van achteren. Tommola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
de la Ossa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kermes met een snelle inworp. Tommola is nu in balbezit. Tommola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. de la Ossa trapt de bal weg. Pomodoro kopt de bal weg. Plumb is nu in balbezit. Plumb draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - ФК СМИРНЕНСКИ 3:0

29e minuut.
Deyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomodoro onderschept slim de pass. Guentzel met een sublieme pass. Tommola rent richting de bal. Tommola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - ФК СМИРНЕНСКИ 4:0

31e minuut.
Spătaru geeft de bal voor. Inworp. Guentzel met een snelle inworp. Plumb controleert de bal met de borst. Plumb schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kermes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermes passt de bal met de wreef. Tommola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommola schiet op doel. Spătaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - ФК СМИРНЕНСКИ 5:0

39e minuut.
Guentzel rent richting de bal. Guentzel geeft de bal voor. Tommola kopt de bal weg. Plumb bereikt de bal nog maar net als eerste. Plumb schiet op doel. Spătaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Ruggiero is nu in balbezit. Kermes verovert de bal door een tackle van achteren. Kermes probeert naar een medespeler te passen. Tommola is nu in balbezit. Tommola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Boa Morte verovert de bal door een tackle van achteren. Boa Morte geeft een lange en hoge pass. Daar is Tommola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tommola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - ФК СМИРНЕНСКИ 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shadows 10%, ФК СМИРНЕНСКИ 90%.
FC Shadows - ФК СМИРНЕНСКИ 6:0

48e minuut.
Boa Morte rent richting de bal. Boa Morte geeft een hoge lob. Plumb kopt de bal weg. Tommola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommola draait met de bal, schiet en ... Spătaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Plumb bereikt de bal nog maar net als eerste. Plumb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - ФК СМИРНЕНСКИ 7:0

49e minuut.
Tommola rent richting de bal. Kermes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommola schiet op doel. Spătaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - ФК СМИРНЕНСКИ 8:0

52e minuut.
Plumb heeft problemen om de bal te vangen. de la Ossa is nu in balbezit. Tommola rent richting de bal. Tommola draait met de bal, schiet en ... Spătaru probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Plumb haalt uit met een fantastische trap. Flotho geeft een lange en hoge pass. Kermes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommola rent richting de bal. Tommola schiet op doel. Spătaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Deyanov rent richting de bal. Guentzel onderschept slim de pass. Guentzel passt de bal zonder na te denken. Tommola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kermes passt de bal met de wreef. Plumb bereikt de bal nog maar net als eerste. Plumb met een sublieme pass. Guentzel is nu in balbezit. Guentzel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Daar is Tommola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruggiero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tommola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Plumb neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Spătaru probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - ФК СМИРНЕНСКИ 9:0

72e minuut.
Spodzieja onderschept slim de pass. Spodzieja geeft de bal voor. Guentzel met een sublieme pass. Plumb rent richting de bal. Plumb haalt uit met een fantastische trap. Spătaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Plumb schiet op doel. Spodzieja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tommola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommola schiet op doel. Spătaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - ФК СМИРНЕНСКИ 10:0

74e minuut.
Deyanov kopt de bal weg. Guentzel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Flotho de bal. Plumb is nu in balbezit. Plumb schiet op doel. Spătaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Inworp. Guentzel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plumb is nu in balbezit. Plumb schiet op doel. Spătaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Spodzieja verovert de bal door een tackle van achteren. Spodzieja geeft een hoge lob. Kermes rent richting de bal. Kermes geeft een lange en hoge pass. Plumb kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kermes is nu in balbezit. Kermes passt de bal in één keer door. Tommola is nu in balbezit. Tommola schiet op doel. Spătaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - ФК СМИРНЕНСКИ 11:0

82e minuut.
Flotho verovert de bal door een tackle van achteren. Flotho geeft de bal voor. Kermes kopt de bal weg. Tommola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommola haalt uit met een fantastische trap. Spătaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Kermes is nu in balbezit. Kermes probeert naar een medespeler te passen. Plumb is nu in balbezit. Plumb schiet op doel. Spătaru probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - ФК СМИРНЕНСКИ 12:0

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kermes met een snelle inworp. Ruggiero is nu in balbezit. Tommola onderschept slim de pass. Tommola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - ФК СМИРНЕНСКИ 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shadows 9%, ФК СМИРНЕНСКИ 91%.
FC Shadows - ФК СМИРНЕНСКИ 13:0