Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Copacabana Dynamo Sofia
2 Tactiek C1
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 57
goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Berizzo probeert naar een medespeler te passen. Moussa Faye is nu in balbezit. Moussa Faye passt de bal met de wreef. Andradas Asurmendi is nu in balbezit. Andradas Asurmendi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Scheepers geeft een lange en hoge pass. Inworp. Petrisor met de inworp. Cosnician bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosnician haalt uit met een fantastische trap. Cichos bokst de bal weg.

38e minuut.
An Khang verovert de bal door een tackle van achteren. Andradas Asurmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev maakt een afschuwelijke overtreding. Bilchev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Copacabana 62%, Dynamo Sofia 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Copacabana - Dynamo Sofia 0:0

48e minuut.
Berizzo is nu in balbezit. An Khang onderschept slim de pass. Andradas Asurmendi verovert de bal door een tackle van achteren. Andradas Asurmendi draait met de bal, schiet en ... Cichos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Copacabana - Dynamo Sofia 0:1

52e minuut.
Moussa Faye passt de bal zonder na te denken. Matics rent richting de bal. Robson begaat een overtreding. Robson krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Klungelig pakt Siderov de bal. Dummer is nu in balbezit. Dummer met een sublieme pass. Andradas Asurmendi rent richting de bal. Andradas Asurmendi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Olive rent richting de bal. Berizzo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olive is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kukhilava komt het veld opgelopen. Proetter komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Copacabana 61%, Dynamo Sofia 39%.
Copacabana - Dynamo Sofia 0:1