Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ПФК LEVSKI DIDI UNITED
5-3-2e Tactiek za6
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
53.6 gemiddelde waardering 51.6
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Chomakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanakiev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stoinev de bal. Stoinev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Louwette maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Yakobchev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Filipov is nu in balbezit. Filipov met een sublieme pass. Stoinev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoinev schiet op doel. Louwette verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Yakobchev geeft een lange en hoge pass. Pytlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlík passt de bal zonder na te denken. Stoinev probeert de bal met de borst te controleren. Stoinev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Filipov bereikt de bal nog maar net als eerste. Braña begaat een overtreding. Filipov raakt geblesseerd tijdens het duel. Prahov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Filipov rent richting de bal. Filipov geeft een lange en hoge pass. Yanakiev maakt een snoekduik en kopt de bal. Louwette verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stoinev rent richting de bal. Stoinev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ПФК LEVSKI - DIDI UNITED 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ПФК LEVSKI 39%, DIDI UNITED 61%.
ПФК LEVSKI - DIDI UNITED 1:0

46e minuut.
Tomov komt het veld opgelopen. Serbezov komt het veld opgelopen. Denev komt het veld opgelopen. Kostadinov komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Filipov geeft een lange en hoge pass. Stoinev rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ciężkowski ... Strafschop! Stoinev raakt geblesseerd tijdens het duel. Stoinev legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Louwette kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stoinev is nu in balbezit. Stoinev haalt uit met een fantastische trap. Louwette probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ПФК LEVSKI - DIDI UNITED 2:0

51e minuut.
Daar is Filipov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Filipov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serbezov geeft een lange en hoge pass. Yanakiev krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Tomov passt de bal in één keer door. Filipov bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipov geeft de bal voor. Stoinev maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Denev bereikt de bal nog maar net als eerste. Denev met een sublieme pass. Klungelig pakt Filipov de bal. Filipov geeft de bal voor. Yanakiev maakt een snoekduik en kopt de bal. Louwette bokst de bal weg.

58e minuut.
Denev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Filipov de bal. Filipov geeft een hoge lob. Stoinev krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Denev verovert de bal door een tackle van achteren. Denev passt de bal met de wreef. Filipov rent richting de bal. Filipov geeft een hoge lob. Stoinev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Filipov de bal. Filipov geeft een lange en hoge pass. Daar is Ciężkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanakiev draait met de bal, schiet en ... Louwette verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ПФК LEVSKI - DIDI UNITED 3:0

75e minuut.
Denev is nu in balbezit. Denev met een sublieme pass. Filipov bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipov geeft een lange en hoge pass. Yanakiev krijgt zijn hoofd ertegen. Louwette verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Daar is Filipov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipov geeft de bal voor. Yanakiev rent richting de bal. Yanakiev schiet op doel. Louwette maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ПФК LEVSKI - DIDI UNITED 4:0

86e minuut.
Bosev is nu in balbezit. Bosev speelt de bal door. Klungelig pakt Micov de bal. Stoinev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoinev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ПФК LEVSKI 19%, DIDI UNITED 81%.
ПФК LEVSKI - DIDI UNITED 4:0