Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minior United Yantra 1919
restart Tactiek 5-3-2X
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
1 Buitenspel 4
59.8 gemiddelde waardering 58.6
very good Schieten very good
solid Passen excellent
very good Verdedigen formidable


11e minuut.
Vergilov met een snelle inworp. Choiński rent richting de bal. Choiński passt de bal zonder na te denken. Stratev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Krustilov probeert naar een medespeler te passen. Kitsikis kopt de bal weg. Getov bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinssen onderschept slim de pass. Prinssen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Noev passt de bal in één keer door. Nuzhniy is nu in balbezit. Nuzhniy passt de bal in één keer door. Noev bereikt de bal nog maar net als eerste. Noev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Grba rent richting de bal. Nuzhniy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stratev rent richting de bal. Met opzet legt Vergilov zijn tegenspeler op de grond. Vergilov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Nuzhniy passt de bal in één keer door. Noev bereikt de bal nog maar net als eerste. Białkowski probeert naar een medespeler te passen. Stratev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratev draait met de bal, schiet en ... Krustilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minior United 44%, Yantra 1919 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Minior United - Yantra 1919 0:0

46e minuut.
Miñoso komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Nygaard passt de bal met de wreef. Salgado rent richting de bal. Noev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Noev naar de kleedkamers voor een vroege douche.

56e minuut.
Daar is Kitsikis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nygaard speelt de bal door. Białkowski met een sublieme pass. Miñoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñoso schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Choiński rent richting de bal. Choiński passt de bal met de wreef. Katulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinssen verovert de bal door een tackle van achteren. Prinssen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Frigan passt de bal zonder na te denken. Choiński rent richting de bal. Choiński passt de bal in één keer door. Prinssen rent richting de bal. Prinssen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Frigan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nygaard. Frigan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Białkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Miñoso is nu in balbezit. Nuzhniy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nuzhniy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minior United 37%, Yantra 1919 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Minior United - Yantra 1919 0:0