Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
СПАРТАК ПЛОВДИВ FC Shadows
Нормална Tactiek 532
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 5
46.1 gemiddelde waardering 60.4
good Schieten excellent
solid Passen formidable
good Verdedigen very good


2e minuut.
Castano rent richting de bal. Corpodean verovert de bal door een tackle van achteren. Kenda verovert de bal door een tackle van achteren. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro draait met de bal, schiet en ... Mititelu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Aït Ouamar passt de bal in één keer door. Daar is Guentzel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guentzel passt de bal zonder na te denken. Tommola rent richting de bal. Tommola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Aït Ouamar verovert de bal door een tackle van achteren. Aït Ouamar passt de bal in één keer door. Tommola rent richting de bal. Tommola haalt uit met een fantastische trap. Kelk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - FC Shadows 0:1

27e minuut.
Corpodean speelt de bal door. Passalacqua heeft problemen om de bal te vangen. Kiljan rent richting de bal. Montenegro rent richting de bal. Montenegro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dragnev verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Kermes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kermes speelt de bal door. Tommola is nu in balbezit. Tommola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СПАРТАК ПЛОВДИВ 49%, FC Shadows 51%.
СПАРТАК ПЛОВДИВ - FC Shadows 0:1

46e minuut.
Krustev met de inworp. Guentzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Guentzel probeert naar een medespeler te passen. Gasch rent richting de bal. Gasch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Augustyn verovert de bal door een tackle van achteren. Augustyn geeft de bal voor. Klungelig pakt Dragnev de bal. Tommola rent richting de bal. Tommola schiet op doel. Kelk bokst de bal weg.

65e minuut.
Feldmann maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tommola kopt de bal weg. Kermes heeft problemen om de bal te vangen. Tommola is nu in balbezit. Tommola draait met de bal, schiet en ... Kelk bokst de bal weg.

67e minuut.
Aït Ouamar speelt de bal door. Gasch rent richting de bal. Krustev begaat een overtreding. Krustev krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Dragnev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kermes de bal. Kermes passt de bal met de wreef. Tommola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommola schiet op doel. Kelk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Canev geeft een hoge lob. Inworp. Kermes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tommola rent richting de bal. Tommola haalt uit met een fantastische trap. Kelk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Canev geeft een hoge lob. Inworp. Kermes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Tommola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tommola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СПАРТАК ПЛОВДИВ 74%, FC Shadows 26%.
СПАРТАК ПЛОВДИВ - FC Shadows 0:1