Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Creatures ПФК LEVSKI
5-3-2DefMind Tactiek 5-3-2e
49% Balbezit 51%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
48.7 gemiddelde waardering 57.9
goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Prahov onderschept slim de pass. Evtimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Prahov verovert de bal door een tackle van achteren. Prahov geeft een lange en hoge pass. Stoinev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Creatures - ПФК LEVSKI 0:1

6e minuut.
Yurukov geeft een lange en hoge pass. Yurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojinov verovert de bal door een tackle van achteren. Stoinev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoinev haalt uit met een fantastische trap. Kocev bokst de bal weg.

7e minuut.
Ignatov verovert de bal door een tackle van achteren. Ignatov probeert naar een medespeler te passen. Filipov rent richting de bal. Filipov geeft een lange en hoge pass. Yurukov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Filipov heeft problemen om de bal te vangen. Filipov speelt de bal door. Bojinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoinev onderschept slim de pass. Stoinev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Baichev controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Denev komt het veld opgelopen. Serbezov komt het veld opgelopen. Kostadinov komt het veld opgelopen. Tomov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Creatures 75%, ПФК LEVSKI 25%.
Creatures - ПФК LEVSKI 0:1

50e minuut.
Evtimov met een sublieme pass. Daar is Micanski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evtimov rent richting de bal. Yurukov onderschept slim de pass. Yurukov haalt uit met een fantastische trap. Kocev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Serbezov met een sublieme pass. Stoinev is nu in balbezit. Bojinov begaat een overtreding. Stoinev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Serbezov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Yakobchev kan de bal niet met de borst controleren. Ignatov rent richting de bal. Stanimirov begaat een overtreding. Stanimirov krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Ilinov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Micanski de bal. Adrianov rent richting de bal. Yurukov onderschept slim de pass. Yurukov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kocev speelt de bal door. Denev kopt de bal weg. Yurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurukov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Ignatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignatov met een sublieme pass. Stoinev probeert naar een medespeler te passen. Filipov bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurukov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Creatures - ПФК LEVSKI 0:2

77e minuut.
Yurukov heeft problemen om de bal te vangen. Adrianov is nu in balbezit. Stoinev onderschept slim de pass. Stoinev draait met de bal, schiet en ... Kocev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Creatures - ПФК LEVSKI 0:3

79e minuut.
Denev is nu in balbezit. Denev passt de bal zonder na te denken. Filipov rent richting de bal. Filipov geeft de bal voor. Yurukov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Stanimirov rent richting de bal. Tomov onderschept slim de pass. Tomov geeft de bal voor. Yurukov is nu in balbezit. Yurukov schiet op doel. Kocev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Evtimov verovert de bal door een tackle van achteren. Evtimov met een sublieme pass. Adrianov is nu in balbezit. Stoinev verovert de bal door een tackle van achteren. Stoinev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Stoev geeft de bal voor. Yurukov kopt de bal weg. Daar is Stoinev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoinev haalt uit met een fantastische trap. Kocev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Creatures - ПФК LEVSKI 0:4

89e minuut.
Ignatov kopt de bal weg. Yakobchev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stanimirov is nu in balbezit. Stanimirov schiet op doel. Shilkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Creatures - ПФК LEVSKI 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Creatures 72%, ПФК LEVSKI 28%.
Creatures - ПФК LEVSKI 1:4