Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Shadows Jica
532 Tactiek 1AB
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
59.5 gemiddelde waardering 50.4
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Guentzel speelt de bal door. Gasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch passt de bal met de wreef. Tommola is nu in balbezit. Tommola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mukov passt de bal zonder na te denken. Feldmann onderschept slim de pass. Kermes rent richting de bal. Kermes passt de bal in één keer door. Tommola bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - Jica 1:0

16e minuut.
Mundev is nu in balbezit. Mundev probeert naar een medespeler te passen. Aït Ouamar met een sublieme pass. Tommola is nu in balbezit. Tommola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Passalacqua geeft de bal voor. Lichev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mundev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch verovert de bal door een tackle van achteren. Gasch schiet op doel. Lechkov bokst de bal weg.

45e minuut.
Inworp. Robev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shadows 39%, Jica 61%.
FC Shadows - Jica 1:0

48e minuut.
Tommola passt de bal zonder na te denken. Gasch rent richting de bal. Ilev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gasch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aït Ouamar wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Marchev kopt de bal weg. Robev heeft problemen om de bal te vangen. Pala bereikt de bal nog maar net als eerste. Robev onderschept slim de pass. Robev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Aït Ouamar geeft een hoge lob. Kermes rent richting de bal. Kermes passt de bal met de wreef. Tommola is nu in balbezit. Tommola schiet op doel. Lechkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ilev verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - Jica 2:0

56e minuut.
Aït Ouamar speelt de bal door. Gasch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guentzel is nu in balbezit. Gasch rent richting de bal. Gasch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Passalacqua neemt vlug de vrije trap. Kermes kopt de bal weg. Tommola rent richting de bal. Tommola haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Boa Morte kopt de bal weg. Mundev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kermes. Kermes krijgt een gele kaart. Mundev raakt geblesseerd tijdens het duel. Iordanov komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Feldmann controleert de bal met de borst. Marchev rent richting de bal. Feldmann begaat een overtreding. Feldmann krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Inworp. Draganov komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Aït Ouamar passt de bal met de wreef. Kermes is nu in balbezit. Kermes passt de bal met de wreef. Tommola rent richting de bal. Tommola schiet op doel. Lechkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - Jica 3:0

80e minuut.
Draganov is nu in balbezit. Passalacqua onderschept slim de pass. Guentzel met een sublieme pass. Gasch rent richting de bal. Gasch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shadows 35%, Jica 65%.
FC Shadows - Jica 3:0