Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jica DIDI UNITED
1AB Tactiek za6
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
50.4 gemiddelde waardering 50.1
good Schieten excellent
good Passen solid
excellent Verdedigen solid


8e minuut.
Bonkov passt de bal zonder na te denken. Mechkaliev probeert naar een medespeler te passen. Aldavert is nu in balbezit. Aldavert draait met de bal, schiet en ... Lechkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jica - DIDI UNITED 0:1

10e minuut.
Mechkaliev rent richting de bal. Mechkaliev geeft een lange en hoge pass. Daar is Belev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldavert is nu in balbezit. Aldavert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Draganov geeft een lange en hoge pass. Chomakov is nu in balbezit. Hvoynev verovert de bal door een tackle van achteren. Lichev is nu in balbezit. Lichev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mechkaliev probeert naar een medespeler te passen. Bonkov rent richting de bal. Bonkov passt de bal zonder na te denken. Mechkaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechkaliev geeft de bal voor. Lechkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jica - DIDI UNITED 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jica 52%, DIDI UNITED 48%.
Jica - DIDI UNITED 0:2

46e minuut.
Robev komt het veld opgelopen.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Aldavert stond buitenspel. Zaitsev komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Bosev is nu in balbezit. Bosev passt de bal zonder na te denken. Kukov heeft problemen om de bal te vangen. Bonkov geeft een hoge lob. Aldavert springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Mechkaliev is nu in balbezit. Mechkaliev probeert naar een medespeler te passen. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert haalt uit met een fantastische trap. Lechkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jica - DIDI UNITED 0:3

78e minuut.
Stalev komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Ilev met een sublieme pass. Marchev probeert de bal met de borst te controleren. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jica - DIDI UNITED 0:4

89e minuut.
Baev geeft een hoge lob. Ciężkowski geeft een hoge lob. Bonkov rent richting de bal. Bonkov geeft een lange en hoge pass. Daar is Kukov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lechkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jica 48%, DIDI UNITED 52%.
Jica - DIDI UNITED 0:4