Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grande Sampdoria ФК Розова долина 1948
Dragon Tactiek ***
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
23 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
67.3 gemiddelde waardering 56.6
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen formidabel


1e minuut.
Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Norte bereikt de bal nog maar net als eerste. Norte passt de bal in één keer door. Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Theotokopoulos geeft de bal voor. Rozo kopt de bal weg. Soltanov met een sublieme pass. Norte rent richting de bal. Norte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rozo is nu in balbezit. Yanchev onderschept slim de pass. Yanchev probeert naar een medespeler te passen. Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Norte passt de bal in één keer door. G. Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. G. Neville geeft een hoge lob. Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Boyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev onderschept slim de pass. Norte bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev rent richting de bal. Milev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dobromirov geeft de bal voor. Daar is Rakočević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žarković onderschept slim de pass. Žarković schiet op doel. Oriani werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - ФК Розова долина 1948 0:1

29e minuut.
Parashkevov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parashkevov passt de bal in één keer door. Vutkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev verovert de bal door een tackle van achteren. Milev draait met de bal, schiet en ... van Nieuwkercke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Blešić is nu in balbezit. Vutkov verovert de bal door een tackle van achteren. Milev is nu in balbezit. Milev draait met de bal, schiet en ... van Nieuwkercke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grande Sampdoria - ФК Розова долина 1948 1:1

35e minuut.
Parashkevov geeft een lange en hoge pass. Daar is Milev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milev passt de bal in één keer door. Blešić rent richting de bal. Blešić schiet op doel. van Nieuwkercke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Norte is nu in balbezit. Norte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - ФК Розова долина 1948 2:1

44e minuut.
Theotokopoulos onderschept slim de pass. Theotokopoulos geeft een lange en hoge pass. Norte kopt de bal weg. Milev rent richting de bal. Milev draait met de bal, schiet en ... van Nieuwkercke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - ФК Розова долина 1948 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grande Sampdoria 29%, ФК Розова долина 1948 71%.
Grande Sampdoria - ФК Розова долина 1948 3:1

50e minuut.
Parashkevov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parashkevov passt de bal in één keer door. Norte rent richting de bal. Norte schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Norte speelt de bal door. Blešić is nu in balbezit. Blešić passt de bal met de wreef. Milev rent richting de bal. Milev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Norte met een sublieme pass. Blešić is nu in balbezit. Blešić draait met de bal, schiet en ... van Nieuwkercke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Boyanov de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Chańko passt de bal met de wreef. Caraffa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Theotokopoulos. Theotokopoulos krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Vutkov passt de bal in één keer door. Kasapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasapski geeft de bal voor. Caraffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraffa schiet op doel. Oriani bokst de bal weg.

72e minuut.
Kasapski met een snelle inworp. Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković passt de bal zonder na te denken. Caraffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraffa haalt uit met een fantastische trap. Oriani bokst de bal weg.

73e minuut.
Boyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Blešić onderschept slim de pass. Blešić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Milev de bal. Milev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - ФК Розова долина 1948 4:1

81e minuut.
Milev controleert de bal met de borst. Kasapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev onderschept slim de pass. Milev schiet op doel. van Nieuwkercke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - ФК Розова долина 1948 5:1

83e minuut.
Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Norte verovert de bal door een tackle van achteren. Norte speelt de bal door. Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Blešić probeert de bal aan de voet te houden. Vutkov rent richting de bal. Milev onderschept slim de pass. Blešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Blešić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Žarković kopt de bal weg. Daar is Chańko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soltanov geeft een hoge lob. Milev rent richting de bal. Milev schiet op doel. van Nieuwkercke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Blešić rent richting de bal. Blešić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - ФК Розова долина 1948 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grande Sampdoria 28%, ФК Розова долина 1948 72%.
Grande Sampdoria - ФК Розова долина 1948 6:1