Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PALAZA V T Pianicite
ivaka Tactiek bira
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
62.6 gemiddelde waardering 65.5
uitmuntend Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


4e minuut.
Barakov passt de bal met de wreef. Enev bereikt de bal nog maar net als eerste. Enev geeft een lange en hoge pass. Erkenev is nu in balbezit. Erkenev haalt uit met een fantastische trap. Todorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Folchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Folchi passt de bal in één keer door. Shterev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlićević rent richting de bal. Pavlićević draait met de bal, schiet en ... Beco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Brezeanu onderschept slim de pass. Balakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkenev verovert de bal door een tackle van achteren. Erkenev haalt uit met een fantastische trap. Todorov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - Pianicite 0:1

13e minuut.
Klimentov met een sublieme pass. Pavlićević is nu in balbezit. Pavlićević met een sublieme pass. Shterev is nu in balbezit. Shterev draait met de bal, schiet en ... Beco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Pavlićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Branekov begaat een overtreding. Pavlićević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mahony zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Shterev springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Folchi met een sublieme pass. Pavlićević is nu in balbezit. Shterev is nu in balbezit. Shterev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC PALAZA V T - Pianicite 1:1

36e minuut.
Getov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klimentov met de inworp. Folchi geeft een lange en hoge pass. Shterev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PALAZA V T 44%, Pianicite 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC PALAZA V T - Pianicite 1:1

53e minuut.
Folchi met een sublieme pass. Mahony heeft problemen om de bal te vangen. Mahony passt de bal met de wreef. Daar is Pavlićević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavlićević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Folchi onderschept slim de pass. Folchi met een sublieme pass. Pavlićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlićević haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Getov de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brusnarov komt het veld opgelopen. Mihalev komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Balakov met een sublieme pass. Mihalev is nu in balbezit. Mihalev met een sublieme pass. Shterev rent richting de bal. Shterev draait met de bal, schiet en ... Beco bokst de bal weg. Pavlićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlićević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivaşcu komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Erkenev is nu in balbezit. Szmuc rent richting de bal. Erkenev onderschept slim de pass. Erkenev draait met de bal, schiet en ... Todorov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - Pianicite 1:2

73e minuut.
Enev passt de bal zonder na te denken. Branekov rent richting de bal. Branekov geeft een hoge lob. Rakarov geeft een lange en hoge pass. Erkenev maakt een snoekduik en kopt de bal. Todorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Pavlićević is nu in balbezit. Minev maakt een afschuwelijke overtreding. Pavlićević raakt geblesseerd tijdens het duel. Folchi met een snel genomen vrije trap. Pavlićević springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Brаsnarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakov verovert de bal door een tackle van achteren. Brezeanu onderschept slim de pass. Brezeanu geeft een lange en hoge pass. Ivaşcu krijgt zijn hoofd ertegen. Beco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Enev speelt de bal door. Brusnarov rent richting de bal. Rakarov onderschept slim de pass. Rakarov geeft de bal voor. Erkenev krijgt zijn hoofd ertegen. Todorov bokst de bal weg.

87e minuut.
Folchi controleert de bal met de borst. Folchi probeert naar een medespeler te passen. Ivaşcu rent richting de bal. Ivaşcu haalt uit met een fantastische trap. Beco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC PALAZA V T - Pianicite 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PALAZA V T 42%, Pianicite 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC PALAZA V T - Pianicite 2:2