Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LA FURIA NEGRA Kimoni
3 Tactiek Ф 4-2-2-2
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
56.7 gemiddelde waardering 65.3
solide Schieten formidabel
solide Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Mniś kopt de bal weg. Varga rent richting de bal. Oprean begaat een overtreding. Varga raakt geblesseerd tijdens het duel. Üçok komt bij de bal en schiet. de Reuver verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Bodu probeert naar een medespeler te passen. Kurg kopt de bal weg. Namazlı is nu in balbezit. Namazlı geeft een lange en hoge pass. Faustino krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Neil rent richting de bal. Smrčka rent richting de bal. Smrčka passt de bal zonder na te denken. Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil haalt uit met een fantastische trap. Bodu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Mniś kopt de bal weg. Kurg kan de bal niet met de borst controleren. Kurg geeft een lange en hoge pass. Ðức Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Mạnh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Klungelig pakt Smrčka de bal. Üçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Smrčka verovert de bal door een tackle van achteren. Smrčka geeft een lange en hoge pass. Neil krijgt zijn hoofd ertegen. Bodu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bodu met een sublieme pass. Feldmann kopt de bal weg. Namazlı is nu in balbezit. Namazlı geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sootemäe heeft problemen om de bal te vangen. Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LA FURIA NEGRA - Kimoni 0:1

23e minuut.
Smrčka onderschept slim de pass. Smrčka speelt de bal door. Oprean geeft een hoge lob. Faustino rent richting de bal. Faustino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Namazlı is nu in balbezit. Namazlı passt de bal met de wreef. Faustino rent richting de bal. Faustino schiet op doel. Gümüşsu probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Klungelig pakt Namazlı de bal. Namazlı passt de bal met de wreef. Faustino is nu in balbezit. Neil is nu in balbezit. Neil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Üçok rent richting de bal. Oprean verovert de bal door een tackle van achteren. Oprean met een sublieme pass. Smrčka rent richting de bal. Smrčka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Neil kopt de bal weg. Melo da Silva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Faustino bereikt de bal nog maar net als eerste. Faustino draait met de bal, schiet en ... Bodu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Smrčka met een snelle inworp. Sootemäe geeft de bal voor. Feldmann rent richting de bal. Feldmann geeft een lange en hoge pass. Faustino kopt de bal weg. Bodu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Neil onderschept slim de pass. Neil passt de bal met de wreef. Namazlı is nu in balbezit. Namazlı geeft de bal voor. Faustino krijgt zijn hoofd ertegen. Bodu bokst de bal weg.

44e minuut.
Oprean geeft de bal voor. Melo da Silva heeft problemen om de bal te vangen. Namazlı rent richting de bal. Namazlı schiet op doel. Bodu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LA FURIA NEGRA - Kimoni 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA FURIA NEGRA 69%, Kimoni 31%.
LA FURIA NEGRA - Kimoni 0:2

59e minuut.
Gümüşsu geeft de bal voor. Daar is Ðức Mạnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakrevskis is nu in balbezit. Üçok rent richting de bal. Üçok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Limonada komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Melo da Silva geeft de bal voor. Vidau rent richting de bal. Vidau speelt de bal door. Ðức Mạnh rent richting de bal. Ðức Mạnh haalt uit met een fantastische trap. de Reuver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Ðức Mạnh heeft problemen om de bal te vangen. Rebolledo geeft de bal voor. Neil kopt de bal weg. Smrčka rent richting de bal. Smrčka geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Limonada rent richting de bal. Melo da Silva legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Melo da Silva krijgt een gele kaart. Limonada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dalmaz komt het veld opgelopen. Neil legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Mniś probeert naar een medespeler te passen. Kurg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurg passt de bal in één keer door. Mniś rent richting de bal. Mniś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Smrčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Smrčka geeft de bal voor. Neil rent richting de bal. Neil schiet op doel. Bodu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LA FURIA NEGRA - Kimoni 0:3

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Smrčka zal de hoekschop nemen. Neil is nu in balbezit. Limonada is nu in balbezit. Limonada draait met de bal, schiet en ... Bodu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA FURIA NEGRA 47%, Kimoni 53%.
LA FURIA NEGRA - Kimoni 0:3