Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Go Go Disl PFK CSKA SOFIA
352v2 Tactiek redred
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
47.3 gemiddelde waardering 45.2
solide Schieten uitstekend
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Chakalov rent richting de bal. Chakalov passt de bal met de wreef. Ilarionov rent richting de bal. Wiatrak verovert de bal door een tackle van achteren. Wiatrak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Papazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuneman is nu in balbezit. Kuneman geeft een lange en hoge pass. Wiatrak is nu in balbezit. Wiatrak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Kolev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Korsós geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wiatrak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Go Go Disl - PFK CSKA SOFIA 0:1

34e minuut.
Boyadziev geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Karakashev de bal onder controle te krijgen. Raudberg is nu in balbezit. Tocev onderschept slim de pass. Tocev schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Svinarov onderschept slim de pass. Svinarov speelt de bal door. Yasenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasenov schiet op doel. Zvezdev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Go Go Disl - PFK CSKA SOFIA 1:1

44e minuut.
Korsós rent richting de bal. Daar is Korsós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korsós met een sublieme pass. Karakashev rent richting de bal. Karakashev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gatev komt het veld opgelopen. Maznev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Go Go Disl 62%, PFK CSKA SOFIA 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Go Go Disl - PFK CSKA SOFIA 1:1

57e minuut.
Evgeniev met de inworp. Gatev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minev. Minev krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Maznev speelt de bal door. Wiatrak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kolev. Kolev krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Kuneman geeft de bal voor. Chakalov heeft problemen om de bal te vangen. Wiatrak rent richting de bal. Wiatrak haalt uit met een fantastische trap. Nankov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Go Go Disl - PFK CSKA SOFIA 1:2

62e minuut.
Maznev met een sublieme pass. Yasenov heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tocev. Tocev krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Korsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsós geeft een lange en hoge pass. Wiatrak rent richting de bal. Wiatrak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Go Go Disl - PFK CSKA SOFIA 1:3

68e minuut.
Korsós geeft de bal voor. Kolev kopt de bal weg. Daar is Chakalov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiatrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Raudberg met een sublieme pass. Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocev schiet op doel. Nankov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Tocev controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kubič komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Osicki verovert de bal door een tackle van achteren. Osicki geeft een lange en hoge pass. Korsós rent richting de bal. Korsós geeft een lange en hoge pass. Wiatrak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Go Go Disl - PFK CSKA SOFIA 1:4

79e minuut.
Evgeniev met de inworp. Tenoff is nu in balbezit. Lewator verovert de bal door een tackle van achteren. Lewator probeert naar een medespeler te passen. Ilarionov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Maznev stond buitenspel. Maznev komt het veld opgelopen. Grozdanov neemt vlug de vrije trap. Minev heeft problemen om de bal te vangen. Yasenov is nu in balbezit. Yasenov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Maznev met de inworp. Evgeniev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev geeft de bal voor. Yasenov rent richting de bal. Yasenov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Go Go Disl - PFK CSKA SOFIA 2:4

83e minuut.
Tocev speelt de bal door. Korsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsós geeft een hoge lob. Daar is Wiatrak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiatrak haalt uit met een fantastische trap. Kubič bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Gatev de bal onder controle te krijgen. Korsós rent richting de bal. Gatev begaat een overtreding. Gatev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Go Go Disl 50%, PFK CSKA SOFIA 50%.
Go Go Disl - PFK CSKA SOFIA 2:4