Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PRAUJDA Атлетик Монтана
Преса 3 Tactiek 433
53% Balbezit 47%
27% Spel op eigen helft 73%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
51.3 gemiddelde waardering 35.8
outstanding Schieten weak
excellent Passen average
solid Verdedigen good


5e minuut.
Aksal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yanev de bal. Algarra is nu in balbezit. Algarra draait met de bal, schiet en ... Kukov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - Атлетик Монтана 1:0

10e minuut.
Gałuszko probeert naar een medespeler te passen. Yanev is nu in balbezit. Algarra verovert de bal door een tackle van achteren. Algarra haalt uit met een fantastische trap. Kukov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - Атлетик Монтана 2:0

11e minuut.
Luciani geeft een hoge lob. Algarra heeft problemen om de bal te vangen. Yanev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yanev krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Mindzhev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunchev speelt de bal door. Gałuszko kopt de bal weg. Algarra is nu in balbezit. Algarra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gochev onderschept slim de pass. Chenev begaat een overtreding. Chenev krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Chenev met een sublieme pass. Aksal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksal geeft de bal voor. Algarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Algarra haalt uit met een fantastische trap. Kukov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Daar is Timnev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mushev met een sublieme pass. Algarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Algarra haalt uit met een fantastische trap. Kukov bokst de bal weg.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aksal met een snelle inworp. Mushev is nu in balbezit. Mushev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Yanev de bal onder controle te krijgen. Kukov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Algarra is nu in balbezit. Algarra draait met de bal, schiet en ... Kukov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Løvdal is nu in balbezit. Løvdal geeft een hoge lob. Daar is Mushev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Algarra is nu in balbezit. Algarra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRAUJDA 30%, Атлетик Монтана 70%.
PRAUJDA - Атлетик Монтана 2:0

46e minuut.
Romenski komt het veld opgelopen. Radoslavov komt het veld opgelopen. Tenev komt het veld opgelopen. Yaakov komt het veld opgelopen. Branekov komt het veld opgelopen. Galabov komt het veld opgelopen. Urumov komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Yanev geeft de bal voor. Inworp. Løvdal met een snelle inworp. Chenev rent richting de bal. Chenev geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Mushev haalt uit met een fantastische trap. Yanev verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Løvdal neemt de hoekschop. Mushev maakt een snoekduik en kopt de bal. Kukov bokst de bal weg. Yanev heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Gałuszko passt de bal in één keer door. Mushev is nu in balbezit. Mushev haalt uit met een fantastische trap. Timnev probeert de bal aan de voet te houden. Yaakov rent richting de bal. Paal! Yaakov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - Атлетик Монтана 3:0

55e minuut.
Branekov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chenev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bratoev. Chenev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Chenev kan niet meer verder spelen. Seabra komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Klungelig pakt Mushev de bal. Galabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mushev verovert de bal door een tackle van achteren. Mushev schiet op doel. Kukov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - Атлетик Монтана 4:0

59e minuut.
Galabov is nu in balbezit. Branekov verovert de bal door een tackle van achteren. Branekov met een sublieme pass. Mushev is nu in balbezit. Mushev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Orlov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seabra rent richting de bal. Seabra geeft de bal voor. Yaakov rent richting de bal. Yaakov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - Атлетик Монтана 5:0

68e minuut.
Løvdal kopt de bal weg. Daar is Yanev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Løvdal neemt de hoekschop. Yaakov krijgt zijn hoofd ertegen. Kukov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Branekov met een snelle inworp. Mushev is nu in balbezit. Mushev speelt de bal door. Yaakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - Атлетик Монтана 6:0

77e minuut.
Kukov speelt de bal door. Daar is Gałuszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milanov is nu in balbezit. Gałuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Gałuszko geeft een hoge lob. Kukov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Timnev met een sublieme pass. Galabov controleert de bal met de borst. Seabra rent richting de bal. Seabra speelt de bal door. Yaakov is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Løvdal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mushev rent richting de bal. Mushev haalt uit met een fantastische trap. Kukov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - Атлетик Монтана 7:0

85e minuut.
Timnev onderschept slim de pass. Yanev speelt de bal door. Klungelig pakt Romenski de bal. Yaakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaakov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Løvdal rent richting de bal. Løvdal geeft een hoge lob. Rakarov rent richting de bal. Mushev onderschept slim de pass. Mushev geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - Атлетик Монтана 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRAUJDA 24%, Атлетик Монтана 76%.
PRAUJDA - Атлетик Монтана 8:0