Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pianicite ФК Розова долина 1948
bira Tactiek ***
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
66.5 gemiddelde waardering 57
formidable Schieten good
formidable Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Daar is Barakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barakov geeft een hoge lob. Filev kopt de bal weg. Trenchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Trenchev haalt uit met een fantastische trap. van Nieuwkercke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Branekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobromirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Branekov is nu in balbezit. Branekov geeft een hoge lob. Trenchev bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianicite - ФК Розова долина 1948 1:0

21e minuut.
Branekov geeft een lange en hoge pass. Trenchev kopt de bal weg. Boyanov is nu in balbezit. Erkenev onderschept slim de pass. Erkenev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rakarov passt de bal zonder na te denken. Vutkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Trenchev verovert de bal door een tackle van achteren. Trenchev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Erkenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Trenchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkenev schiet op doel. van Nieuwkercke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianicite - ФК Розова долина 1948 2:0

36e minuut.
Branekov verovert de bal door een tackle van achteren. Branekov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Barakov de bal. Barakov geeft de bal voor. Trenchev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianicite - ФК Розова долина 1948 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pianicite 31%, ФК Розова долина 1948 69%.
Pianicite - ФК Розова долина 1948 3:0

53e minuut.
Caraffa controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Barakov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Erkenev is nu in balbezit. Erkenev haalt uit met een fantastische trap. van Nieuwkercke probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianicite - ФК Розова долина 1948 4:0

61e minuut.
Rakarov is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kasapski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Žarković springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Branekov rent richting de bal. Branekov passt de bal zonder na te denken. Erkenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Filev rent richting de bal. Filev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pianicite - ФК Розова долина 1948 5:0

77e minuut.
Epremyan geeft een lange en hoge pass. Caraffa probeert de bal aan de voet te houden. Barakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakov geeft een hoge lob. Erkenev krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Erkenev is nu in balbezit. Filev speelt de bal door. Branekov rent richting de bal. Branekov geeft een hoge lob. Erkenev springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nanov is nu in balbezit. Filev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Filev krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Kasapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasapski geeft de bal voor. Caraffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraffa draait met de bal, schiet en ... Beco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianicite - ФК Розова долина 1948 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pianicite 35%, ФК Розова долина 1948 65%.
Pianicite - ФК Розова долина 1948 5:1