Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PALAZA V T Grande Sampdoria
ivaka Tactiek Dragon
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 10
60.6 gemiddelde waardering 65.4
formidable Schieten outstanding
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Parlatan rent richting de bal. Parlatan passt de bal in één keer door. Norte is nu in balbezit. Norte schiet op doel. Todorov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - Grande Sampdoria 0:1

7e minuut.
Brаsnarov is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brаsnarov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pavlićević krijgt zijn hoofd ertegen. Oriani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC PALAZA V T - Grande Sampdoria 1:1

17e minuut.
G. Neville kopt de bal weg. Szmuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Blešić onderschept slim de pass. Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev draait met de bal, schiet en ... Todorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Blešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Brezeanu ... Strafschop! Directe rode kaart, Brezeanu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Brezeanu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

23e minuut.
G. Neville met een sublieme pass. Blešić is nu in balbezit. Szmuc rent richting de bal. Blešić onderschept slim de pass. Blešić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. G. Neville geeft een hoge lob. Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - Grande Sampdoria 1:2

26e minuut.
Salayev is nu in balbezit. Brаsnarov verovert de bal door een tackle van achteren. Brаsnarov speelt de bal door. Pavlićević rent richting de bal. Pavlićević haalt uit met een fantastische trap. Oriani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Pavlićević is nu in balbezit. Pavlićević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC PALAZA V T - Grande Sampdoria 2:2

28e minuut.
Ukleja geeft een lange en hoge pass. Norte is nu in balbezit. Balakov onderschept slim de pass. Milev onderschept slim de pass. Milev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Salayev met een sublieme pass. Blešić rent richting de bal. Szmuc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Blešić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Norte neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Parlatan probeert naar een medespeler te passen. G. Neville is nu in balbezit. G. Neville speelt de bal door. Blešić is nu in balbezit. Blešić draait met de bal, schiet en ... Todorov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Shterev probeert naar een medespeler te passen. Brаsnarov is nu in balbezit. Brаsnarov probeert naar een medespeler te passen. Pavlićević rent richting de bal. Pavlićević haalt uit met een fantastische trap. Oriani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PALAZA V T 49%, Grande Sampdoria 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC PALAZA V T - Grande Sampdoria 2:2

54e minuut.
Theotokopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klimentov bereikt de bal nog maar net als eerste. G. Neville maakt een afschuwelijke overtreding. G. Neville krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Folchi heeft problemen om de bal te vangen. G. Neville rent richting de bal. G. Neville met een sublieme pass. Blešić is nu in balbezit. Blešić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Inworp. Brusnarov komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Pietras komt het veld opgelopen. Ivaşcu komt het veld opgelopen.

68e minuut.
G. Neville is nu in balbezit. G. Neville speelt de bal door. Milev is nu in balbezit. Blešić rent richting de bal. Blešić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Norte bereikt de bal nog maar net als eerste. Norte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - Grande Sampdoria 2:3

77e minuut.
G. Neville passt de bal zonder na te denken. Parlatan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Balakov de bal. Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Balakov kopt de bal weg. Pavlićević rent richting de bal. Salayev begaat een overtreding. Salayev krijgt een gele kaart. Pavlićević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klimentov wilt de vrije trap nemen. Ivaşcu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC PALAZA V T - Grande Sampdoria 3:3

89e minuut.
Folchi passt de bal in één keer door. Ukleja geeft de bal voor. Marinov is nu in balbezit. Ivaşcu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivaşcu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PALAZA V T 51%, Grande Sampdoria 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC PALAZA V T - Grande Sampdoria 3:3