Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Атлетик Монтана FC Voivodino
433 Tactiek N1
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 40
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.2 gemiddelde waardering 48.2
average Schieten very good
average Passen very good
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Milanov probeert de bal aan de voet te houden. Albajrami rent richting de bal. Albajrami passt de bal in één keer door. Rosada rent richting de bal. Rosada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Атлетик Монтана - FC Voivodino 0:1

9e minuut.
Kontorinis probeert naar een medespeler te passen. Strukar is nu in balbezit. Strukar probeert naar een medespeler te passen. Rosada is nu in balbezit. Rosada draait met de bal, schiet en ... Kukov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wijnstekers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnstekers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Атлетик Монтана - FC Voivodino 0:2

14e minuut.
Kukov probeert naar een medespeler te passen. Wijnstekers probeert naar een medespeler te passen. Strukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Strukar schiet op doel. Kukov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Roda probeert de bal aan de voet te houden. Roda geeft een hoge lob. Rosada kopt de bal weg. Strukar rent richting de bal. Strukar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Strukar heeft problemen om de bal te vangen. Wijnstekers is nu in balbezit. Wijnstekers passt de bal met de wreef. Strukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Strukar schiet op doel. Kukov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Albajrami is nu in balbezit. Albajrami met een sublieme pass. Rosada is nu in balbezit. Rosada schiet op doel. Kukov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Атлетик Монтана - FC Voivodino 0:3

23e minuut.
Timnev kopt de bal weg. Strukar rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Yanev ... Strafschop! Strukar raakt geblesseerd tijdens het duel. Wijnstekers legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kukov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Strukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukov probeert naar een medespeler te passen. Roda kopt de bal weg. Wijnstekers heeft problemen om de bal te vangen. Wijnstekers geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Timnev is nu in balbezit. Rosada verovert de bal door een tackle van achteren. Rosada passt de bal in één keer door. Strukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Strukar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Strukar rent richting de bal. Strukar passt de bal met de wreef. Wijnstekers is nu in balbezit. Wijnstekers schiet op doel. Timnev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Атлетик Монтана - FC Voivodino 0:4

32e minuut.
Kontorinis rent richting de bal. Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakehaiov begaat een overtreding. Karakehaiov krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Yanev kopt de bal weg. Wijnstekers rent richting de bal. Wijnstekers passt de bal zonder na te denken. Strukar is nu in balbezit. Strukar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Wijnstekers rent richting de bal. Wijnstekers passt de bal in één keer door. Strukar heeft problemen om de bal te vangen. Strukar draait met de bal, schiet en ... Yanev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Wijnstekers passt de bal met de wreef. Yanev is nu in balbezit. Strukar onderschept slim de pass. Strukar haalt uit met een fantastische trap. Kukov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Атлетик Монтана - FC Voivodino 0:5

44e minuut.
Yanev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rankov met de inworp. Kontorinis geeft een lange en hoge pass. Rosada springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Атлетик Монтана 83%, FC Voivodino 17%.
Атлетик Монтана - FC Voivodino 0:5

46e minuut.
Galabov komt het veld opgelopen. Tenev komt het veld opgelopen. Romenski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bratoev is nu in balbezit. Albajrami verovert de bal door een tackle van achteren. Albajrami passt de bal in één keer door. Daar is Strukar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strukar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rosada rent richting de bal. Rosada draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Albajrami geeft een hoge lob. Rosada is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Timnev ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Timnev naar de kleedkamers voor een vroege douche. Rosada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wijnstekers legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Wijnstekers probeert naar een medespeler te passen. Rosada heeft problemen om de bal te vangen. Rosada met een sublieme pass. Strukar is nu in balbezit. Strukar schiet op doel. Kukov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Vosáhlo verovert de bal door een tackle van achteren. Rosada rent richting de bal. Rosada met een sublieme pass. Wijnstekers is nu in balbezit. Wijnstekers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Vosáhlo kopt de bal weg. Rosada rent richting de bal. Rakarov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rakarov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

60e minuut.
Vosáhlo speelt de bal door. Wijnstekers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnstekers passt de bal in één keer door. Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Атлетик Монтана - FC Voivodino 0:6

62e minuut.
Vosáhlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnstekers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnstekers speelt de bal door. Rosada rent richting de bal. Rosada haalt uit met een fantastische trap. Kukov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Daar is Milanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vosáhlo rent richting de bal. Vosáhlo passt de bal in één keer door. Rosada is nu in balbezit. Rosada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Атлетик Монтана - FC Voivodino 0:7

68e minuut.
Mindzhev passt de bal zonder na te denken. Milanov rent richting de bal. Milanov met een sublieme pass. Tenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Strukar kopt de bal weg. Vosáhlo is nu in balbezit. Vosáhlo met een sublieme pass. Daar is Wijnstekers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wijnstekers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Атлетик Монтана - FC Voivodino 0:8

71e minuut.
Kontorinis probeert naar een medespeler te passen. Wijnstekers speelt de bal door. Strukar is nu in balbezit. Strukar schiet op doel. Kukov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bratoev geeft een lange en hoge pass. Wijnstekers probeert naar een medespeler te passen. Strukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Strukar haalt uit met een fantastische trap. Paal!

77e minuut.
Zamora kopt de bal weg. Vosáhlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vosáhlo passt de bal zonder na te denken. Rosada is nu in balbezit. Rosada haalt uit met een fantastische trap. Kukov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Kukov met een harde bal richting middenveld. Wijnstekers kopt de bal weg. Rosada rent richting de bal. Rosada probeert naar een medespeler te passen. Strukar rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kukov met een harde bal richting middenveld. Albajrami kopt de bal weg. Klungelig pakt Strukar de bal. Strukar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yanev de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vosáhlo neemt de hoekschop. Rosada maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Albajrami probeert naar een medespeler te passen. Wijnstekers met een sublieme pass. Strukar rent richting de bal. Strukar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Атлетик Монтана - FC Voivodino 0:9

90e minuut.
Wijnstekers controleert de bal met de borst. Albajrami met een sublieme pass. Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnstekers rent richting de bal. Wijnstekers draait met de bal, schiet en ... Kukov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Атлетик Монтана 82%, FC Voivodino 18%.
Атлетик Монтана - FC Voivodino 0:9