Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grande Sampdoria Pianicite
Dragon Tactiek bira
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
70.1 gemiddelde waardering 64
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


5e minuut.
Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Blešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgeris is nu in balbezit. Norte onderschept slim de pass. Norte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Branekov met een sublieme pass. Barakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakov probeert naar een medespeler te passen. Erkenev rent richting de bal. Erkenev haalt uit met een fantastische trap. Oriani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Enev kopt de bal weg. Rakarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Rakarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rakarov geeft de bal voor. Erkenev maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Rozo met een snelle inworp. Norte rent richting de bal. Norte geeft een hoge lob. Milev is nu in balbezit. Milev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - Pianicite 1:0

22e minuut.
Epremyan geeft een lange en hoge pass. Rakarov rent richting de bal. Rakarov passt de bal in één keer door. Erkenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkenev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grande Sampdoria - Pianicite 1:1

27e minuut.
Enev rent richting de bal. Enev speelt de bal door. Rakarov rent richting de bal. Rakarov geeft een hoge lob. Daar is Rakočević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ukleja rent richting de bal. Erkenev onderschept slim de pass. Rakarov rent richting de bal. Rakarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - Pianicite 1:2

38e minuut.
Blešić passt de bal met de wreef. Rozo is nu in balbezit. Barakov probeert naar een medespeler te passen. Rakočević geeft de bal voor. Milev krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grande Sampdoria 43%, Pianicite 57%.
Grande Sampdoria - Pianicite 1:2

46e minuut.
Barakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakov passt de bal zonder na te denken. Rakarov is nu in balbezit. Rakarov haalt uit met een fantastische trap. Oriani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - Pianicite 1:3

52e minuut.
Parlatan speelt de bal door. Rozo rent richting de bal. Rozo speelt de bal door. Milev rent richting de bal. Milev draait met de bal, schiet en ... Beco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Rakarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakarov geeft een lange en hoge pass. Erkenev rent richting de bal. Erkenev draait met de bal, schiet en ... Oriani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - Pianicite 1:4

61e minuut.
Milev rent richting de bal. G. Neville is nu in balbezit. Blešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev rent richting de bal. Milev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Norte onderschept slim de pass. Norte geeft de bal voor. Getov kan de bal niet met de borst controleren. Blešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Blešić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - Pianicite 2:4

71e minuut.
Parlatan met een sublieme pass. Norte bereikt de bal nog maar net als eerste. Norte speelt de bal door. Blešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Blešić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Parlatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlatan probeert naar een medespeler te passen. Blešić is nu in balbezit. Blešić draait met de bal, schiet en ... Beco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - Pianicite 3:4

86e minuut.
Klungelig pakt Soltanov de bal. Soltanov passt de bal met de wreef. Rozo speelt de bal door. Parlatan is nu in balbezit. Parlatan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Soltanov passt de bal met de wreef. Rozo is nu in balbezit. Rozo passt de bal zonder na te denken. Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Norte rent richting de bal. Parlatan is nu in balbezit. Norte is nu in balbezit. Daar is Milev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Blešić is nu in balbezit. Blešić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grande Sampdoria - Pianicite 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grande Sampdoria 33%, Pianicite 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grande Sampdoria - Pianicite 4:4