Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LA FURIA NEGRA PFK CSKA SOFIA
3 Tactiek redred
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 8
56.4 gemiddelde waardering 47.7
solid Schieten adequate
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
Minev rent richting de bal. Minev geeft de bal voor. Vidau rent richting de bal. Vidau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Üçok geeft de bal voor. Mniś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mniś passt de bal in één keer door. Kurg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurg schiet op doel. Yavorov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kurg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurg geeft een hoge lob. Varga krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Karakashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Mạnh begaat een overtreding. Karakashev raakt geblesseerd tijdens het duel. Tenoff zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Korsós geeft een lange en hoge pass. Wiatrak springt en kopt de bal. Akel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LA FURIA NEGRA - PFK CSKA SOFIA 0:1

20e minuut.
Boyadziev is nu in balbezit. Mniś onderschept slim de pass. Mniś passt de bal met de wreef. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap. Yavorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA FURIA NEGRA 38%, PFK CSKA SOFIA 62%.
LA FURIA NEGRA - PFK CSKA SOFIA 0:1

46e minuut.
Melo da Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Melo da Silva geeft een hoge lob. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Mniś bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Osicki verovert de bal door een tackle van achteren. Mniś onderschept slim de pass. Mniś geeft een lange en hoge pass. Yavorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LA FURIA NEGRA - PFK CSKA SOFIA 1:1

53e minuut.
Minev verovert de bal door een tackle van achteren. Grozdanov is nu in balbezit. Ðức Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Mạnh draait met de bal, schiet en ... Yavorov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LA FURIA NEGRA - PFK CSKA SOFIA 2:1

54e minuut.
Wiatrak speelt de bal door. Karakashev heeft problemen om de bal te vangen. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel. Yavorov bokst de bal weg.

61e minuut.
Üçok met een sublieme pass. Karakashev rent richting de bal. Üçok geeft de bal voor. Vidau is nu in balbezit. Vidau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cenkov geeft de bal voor. Wiatrak is nu in balbezit. Üçok legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wiatrak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cenkov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Inworp. Korsós zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurg rent richting de bal. Cenkov onderschept slim de pass. Cenkov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Minev met een snelle inworp. Kurg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurg geeft een hoge lob. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga draait met de bal, schiet en ... Yavorov bokst de bal weg. Daar is Mniś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mniś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LA FURIA NEGRA - PFK CSKA SOFIA 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA FURIA NEGRA 37%, PFK CSKA SOFIA 63%.
LA FURIA NEGRA - PFK CSKA SOFIA 3:1