Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kimoni Go Go Disl
Ф 4-2-2-2 Tactiek 352v1
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
64.9 gemiddelde waardering 59.9
formidable Schieten excellent
formidable Passen very good
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Papazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Namazlı de bal. Namazlı draait met de bal, schiet en ... Tocev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Feldmann speelt de bal door. Oprean geeft een hoge lob. Neil kopt de bal weg. Smrčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Smrčka schiet op doel. Tocev bokst de bal weg.

6e minuut.
Feldmann geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Konstantinov de bal. Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil schiet op doel. Tocev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Go Go Disl 1:0

12e minuut.
Papazov is nu in balbezit. Namazlı is nu in balbezit. Namazlı passt de bal zonder na te denken. Faustino is nu in balbezit. Faustino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Namazlı met een sublieme pass. Oprean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprean geeft de bal voor. Faustino krijgt zijn hoofd ertegen. Tocev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Go Go Disl 2:0

20e minuut.
Namazlı onderschept slim de pass. Namazlı geeft de bal voor. Neil is nu in balbezit. Neil schiet op doel. Tocev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Facchinetti onderschept slim de pass. Facchinetti speelt de bal door. Smrčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Smrčka geeft de bal voor. Neil maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Namazlı rent richting de bal. Namazlı passt de bal in één keer door. Yakobchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Faustino verovert de bal door een tackle van achteren. Faustino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
de Reuver speelt de bal door. Aldeinha controleert de bal met de borst. Aldeinha geeft een lange en hoge pass. Grozev is nu in balbezit. Grozev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Go Go Disl 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimoni 46%, Go Go Disl 54%.
Kimoni - Go Go Disl 2:1

46e minuut.
Oprean rent richting de bal. Oprean passt de bal in één keer door. Faustino bereikt de bal nog maar net als eerste. Faustino schiet op doel. Tocev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Feldmann neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Yakobchev de bal. Faustino rent richting de bal. Faustino schiet op doel. Tocev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Go Go Disl 3:1

56e minuut.
Rebolledo geeft een lange en hoge pass. Yakobchev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Faustino. Faustino krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Sagan kopt de bal weg. Namazlı rent richting de bal. Namazlı probeert naar een medespeler te passen. Faustino rent richting de bal. Faustino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kondev onderschept slim de pass. Kondev geeft de bal voor. Resende kopt de bal weg. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Limonada komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Grozev controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tanev komt het veld opgelopen. Kolev komt het veld opgelopen. Yasenov komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Limonada is nu in balbezit. Neil rent richting de bal. Kolev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kolev krijgt een gele kaart. Neil raakt geblesseerd tijdens het duel. Neil legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Tocev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Limonada rent richting de bal. Limonada haalt uit met een fantastische trap. Tocev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Oprean passt de bal in één keer door. Namazlı is nu in balbezit. Namazlı geeft een lange en hoge pass. Neil krijgt zijn hoofd ertegen. Tocev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Go Go Disl 4:1

82e minuut.
Dalmaz komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Smrčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Smrčka geeft een lange en hoge pass. Neil rent richting de bal. Neil draait met de bal, schiet en ... Tocev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Go Go Disl 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimoni 42%, Go Go Disl 58%.
Kimoni - Go Go Disl 5:1