Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VIDICH90 Атлетик Монтана
VIDICH 1 Tactiek 433
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.5 gemiddelde waardering 36.4
good Schieten adequate
adequate Passen average
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Yanev rent richting de bal. Yanev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vuchev met een snelle inworp. Mircea geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
VIDICH90 - Атлетик Монтана 1:0

10e minuut.
Cabezas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milanov. Cabezas raakt geblesseerd tijdens het duel. Lelito zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Cabezas is nu in balbezit. Bratoev verovert de bal door een tackle van achteren. Bratoev geeft een hoge lob. Gochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gochev haalt uit met een fantastische trap. Pinpev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mindzhev rent richting de bal. Ivolgin onderschept slim de pass. Gochev is nu in balbezit. Gochev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VIDICH90 - Атлетик Монтана 1:1

31e minuut.
Daar is Karakehaiov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mircea is nu in balbezit. Mircea passt de bal met de wreef. Lichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichev draait met de bal, schiet en ... Kukov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Bratoev rent richting de bal. Bratoev geeft een hoge lob. Mindzhev is nu in balbezit. Mindzhev schiet op doel. Pinpev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VIDICH90 - Атлетик Монтана 1:2

39e minuut.
Galabov onderschept slim de pass. Karakehaiov geeft een lange en hoge pass. Ivolgin heeft problemen om de bal te vangen. Mindzhev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindzhev draait met de bal, schiet en ... Pinpev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Bratoev rent richting de bal. Lelito verovert de bal door een tackle van achteren. Mircea met een sublieme pass. Lichev is nu in balbezit. Lichev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Calvo geeft een lange en hoge pass. Galabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galabov met een sublieme pass. Lichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIDICH90 49%, Атлетик Монтана 51%.
VIDICH90 - Атлетик Монтана 1:2

46e minuut.
Tenev komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Daar is Chenkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atanasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasov geeft een hoge lob. Lichev rent richting de bal. Lichev draait met de bal, schiet en ... Kukov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Mircea onderschept slim de pass. Mircea passt de bal in één keer door. Lichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichev draait met de bal, schiet en ... Kukov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VIDICH90 - Атлетик Монтана 2:2

62e minuut.
Ivolgin probeert naar een medespeler te passen. Cabezas rent richting de bal. Cabezas passt de bal in één keer door. Lichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Vuchev geeft een hoge lob. Yanev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichev draait met de bal, schiet en ... Kukov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIDICH90 - Атлетик Монтана 3:2

74e minuut.
Mircea onderschept slim de pass. Mircea speelt de bal door. Lichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichev schiet op doel. Kukov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIDICH90 - Атлетик Монтана 4:2

80e minuut.
Lichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas rent richting de bal. Lichev is nu in balbezit. Lichev draait met de bal, schiet en ... Kukov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIDICH90 - Атлетик Монтана 5:2

86e minuut.
Mircea passt de bal in één keer door. Vuchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuchev passt de bal met de wreef. Lichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klungelig pakt Mircea de bal. Lelito bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea speelt de bal door. Lichev rent richting de bal. Lichev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIDICH90 48%, Атлетик Монтана 52%.
VIDICH90 - Атлетик Монтана 5:2