Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PRAUJDA Go Go Disl
Преса 4 Tactiek 352v1
55% Balbezit 45%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
17 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 59.9
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Daar is Mushev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mindzhev geeft een lange en hoge pass. Luciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozev verovert de bal door een tackle van achteren. Grozev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Seabra kopt de bal weg. Algarra is nu in balbezit. Sagan verovert de bal door een tackle van achteren. Sagan geeft een lange en hoge pass. Grozev maakt een snoekduik en kopt de bal. Urumov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Yakobchev rent richting de bal. Algarra verovert de bal door een tackle van achteren. Sagan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sagan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

36e minuut.
Gałuszko speelt de bal door. Papazov geeft de bal voor. Klungelig pakt Juszczak de bal. Grozev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Gałuszko passt de bal zonder na te denken. Seabra is nu in balbezit. Seabra passt de bal in één keer door. Algarra rent richting de bal. Algarra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Niemimaa onderschept slim de pass. Kondev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aksal. Aksal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRAUJDA 59%, Go Go Disl 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PRAUJDA - Go Go Disl 0:0

46e minuut.
Tilea komt het veld opgelopen. Orlov komt het veld opgelopen. Yaakov komt het veld opgelopen. Kunchev komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Yakobchev is nu in balbezit. Yaakov verovert de bal door een tackle van achteren. Yaakov passt de bal met de wreef. Mushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mushev draait met de bal, schiet en ... Tocev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Klungelig pakt Blangev de bal. Houtkoper bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtkoper geeft een hoge lob. Yaakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaakov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Tilea geeft de bal voor. Aksal bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aksal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mushev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - Go Go Disl 1:0

74e minuut.
Kaloshev speelt de bal door. Aksal is nu in balbezit. Met opzet legt Konstantinov zijn tegenspeler op de grond. Konstantinov krijgt een gele kaart. Aksal raakt geblesseerd tijdens het duel. Seabra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Konstantinov is nu in balbezit. Mushev verovert de bal door een tackle van achteren. Mushev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aksal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Blangev passt de bal in één keer door. Kondev is nu in balbezit. Met opzet legt Kaloshev zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kaloshev naar de kleedkamers voor een vroege douche.

86e minuut.
Klungelig pakt Niemimaa de bal. Aldeinha rent richting de bal. Aldeinha passt de bal zonder na te denken. Blangev bereikt de bal nog maar net als eerste. Blangev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRAUJDA 53%, Go Go Disl 47%.
PRAUJDA - Go Go Disl 1:0