Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grande Sampdoria Kimoni
Dragon Tactiek Ф 5-3-2
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
69.2 gemiddelde waardering 60.8
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Rozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozo probeert naar een medespeler te passen. Soltanov rent richting de bal. Soltanov geeft een hoge lob. Blešić krijgt zijn hoofd ertegen. Tunisiano bokst de bal weg. Milev rent richting de bal. Milev haalt uit met een fantastische trap. Paal! Milev rent richting de bal. Milev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - Kimoni 1:0

11e minuut.
Namazlı met een sublieme pass. Limonada rent richting de bal. Rakočević is nu in balbezit. Limonada onderschept slim de pass. Limonada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Theotokopoulos geeft de bal voor. Namazlı kopt de bal weg. Limonada bereikt de bal nog maar net als eerste. Limonada schiet op doel. Oriani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grande Sampdoria - Kimoni 1:1

23e minuut.
Resende bereikt de bal nog maar net als eerste. Norte onderschept slim de pass. Norte met een sublieme pass. Milev is nu in balbezit. Milev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Namazlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feldmann is nu in balbezit. Feldmann passt de bal zonder na te denken. Limonada is nu in balbezit. Limonada draait met de bal, schiet en ... Oriani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Parlatan onderschept slim de pass. G. Neville rent richting de bal. Blešić rent richting de bal. Blešić schiet op doel. Tunisiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - Kimoni 2:1

44e minuut.
Rakočević geeft een lange en hoge pass. Blešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchinetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev verovert de bal door een tackle van achteren. Milev haalt uit met een fantastische trap. Tunisiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. G. Neville geeft een hoge lob. Milev springt en kopt de bal. Tunisiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grande Sampdoria 29%, Kimoni 71%.
Grande Sampdoria - Kimoni 2:1

46e minuut.
Oprean komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Smrčka probeert naar een medespeler te passen. Oprean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprean passt de bal in één keer door. Neil is nu in balbezit. Neil schiet op doel. Oriani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Facchinetti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Oprean de bal. Met opzet legt G. Neville zijn tegenspeler op de grond. G. Neville krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Smrčka rent richting de bal. Smrčka geeft de bal voor. Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil schiet op doel. Oriani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grande Sampdoria - Kimoni 2:2

67e minuut.
Smrčka is nu in balbezit. Smrčka passt de bal zonder na te denken. Neil is nu in balbezit. Neil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - Kimoni 2:3

72e minuut.
G. Neville rent richting de bal. G. Neville passt de bal zonder na te denken. Blešić is nu in balbezit. Blešić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grande Sampdoria - Kimoni 3:3

75e minuut.
G. Neville rent richting de bal. Facchinetti onderschept slim de pass. G. Neville is nu in balbezit. G. Neville draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Theotokopoulos rent richting de bal. Theotokopoulos geeft de bal voor. Milev is nu in balbezit. Milev schiet op doel. Tunisiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - Kimoni 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grande Sampdoria 51%, Kimoni 49%.
Grande Sampdoria - Kimoni 4:3