Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pianicite PFK CSKA SOFIA
bira Tactiek redred
62% Balbezit 38%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
60.8 gemiddelde waardering 40.4
outstanding Schieten adequate
excellent Passen adequate
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
Grozdanov kopt de bal weg. Branekov geeft een hoge lob. Erkenev rent richting de bal. Trenchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Trenchev schiet op doel. Zvezdev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Enev rent richting de bal. Enev passt de bal zonder na te denken. Rakarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakarov geeft een hoge lob. Erkenev maakt een snoekduik en kopt de bal. Zvezdev bokst de bal weg.

9e minuut.
Daar is Barakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barakov passt de bal in één keer door. Erkenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkenev schiet op doel. Zvezdev probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Inworp. Minev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tunchev geeft een lange en hoge pass. Erkenev rent richting de bal. Erkenev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Erkenev is nu in balbezit. Erkenev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianicite - PFK CSKA SOFIA 1:0

24e minuut.
Erkenev is nu in balbezit. Trenchev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grozdanov. Grozdanov krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Klungelig pakt Enev de bal. Enev geeft de bal voor. Branekov kan de bal niet met de borst controleren. Branekov geeft een lange en hoge pass. Erkenev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianicite - PFK CSKA SOFIA 2:0

32e minuut.
Rakarov is nu in balbezit. Rakarov geeft een lange en hoge pass. Erkenev kopt de bal weg. Klungelig pakt Trenchev de bal. Trenchev haalt uit met een fantastische trap. Zvezdev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Barakov passt de bal met de wreef. Branekov probeert naar een medespeler te passen. Trenchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Trenchev geeft een lange en hoge pass. Erkenev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rakarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakarov draait met de bal, schiet en ... Zvezdev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianicite - PFK CSKA SOFIA 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pianicite 29%, PFK CSKA SOFIA 71%.
Pianicite - PFK CSKA SOFIA 3:0

46e minuut.
Barakov is nu in balbezit. Barakov passt de bal in één keer door. Erkenev rent richting de bal. Erkenev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Kuneman speelt de bal door. Daar is Grozdanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barakov is nu in balbezit. Barakov geeft een hoge lob. Trenchev maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Getov met een sublieme pass. Daar is Enev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enev speelt de bal door. Rakarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakarov haalt uit met een fantastische trap. Zvezdev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Enev rent richting de bal. Enev geeft de bal voor. Erkenev kopt de bal weg. Rakarov rent richting de bal. Rakarov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianicite - PFK CSKA SOFIA 4:0

69e minuut.
Branekov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Enev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enev passt de bal met de wreef. Rakarov is nu in balbezit. Rakarov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Enev rent richting de bal. Enev passt de bal zonder na te denken. Rakarov met een sublieme pass. Klungelig pakt Erkenev de bal. Erkenev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barakov geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Branekov passt de bal in één keer door. Enev rent richting de bal. Enev passt de bal zonder na te denken. Rakarov is nu in balbezit. Rakarov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pianicite 29%, PFK CSKA SOFIA 71%.
Pianicite - PFK CSKA SOFIA 4:0