Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Voivodino ФК Розова долина 1948
N1 Tactiek ***
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 61.2
solid Schieten formidable
very good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


13e minuut.
Dobromirov geeft een lange en hoge pass. Zamora kopt de bal weg. Rogerio speelt de bal door. Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Vutkov rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tonati rent richting de bal. Kasapski verovert de bal door een tackle van achteren. Kasapski met een sublieme pass. Žarković is nu in balbezit. Žarković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Rankov passt de bal in één keer door. Rozanov is nu in balbezit. Wijnstekers schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wijnstekers naar de kleedkamers voor een vroege douche. Rozanov raakt geblesseerd tijdens het duel. Rozanov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Žarković kopt de bal weg. Caraffa rent richting de bal. Caraffa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Maiellaro probeert de bal met de borst te controleren. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Kasapski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rozanov is nu in balbezit. Rozanov probeert naar een medespeler te passen. Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković draait met de bal, schiet en ... Zaicev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Zamora is nu in balbezit. Caraffa onderschept slim de pass. Caraffa speelt de bal door. Žarković rent richting de bal. Žarković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - ФК Розова долина 1948 0:1

37e minuut.
Caraffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonati is nu in balbezit. Tonati passt de bal met de wreef. Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Rogerio passt de bal met de wreef. Kontorinis speelt de bal door. Strukar is nu in balbezit. Strukar draait met de bal, schiet en ... van Nieuwkercke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Voivodino - ФК Розова долина 1948 1:1

43e minuut.
Tonati geeft een lange en hoge pass. Yanchev kopt de bal weg. Klungelig pakt Rankov de bal. Žarković is nu in balbezit. Žarković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voivodino 50%, ФК Розова долина 1948 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Voivodino - ФК Розова долина 1948 1:1

46e minuut.
Kasapski speelt de bal door. Caraffa rent richting de bal. Caraffa probeert naar een medespeler te passen. Žarković is nu in balbezit. Žarković schiet op doel. Zaicev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Yanchev geeft een lange en hoge pass. Žarković is nu in balbezit. Maiellaro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maiellaro krijgt een gele kaart. Žarković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Žarković neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - ФК Розова долина 1948 1:2

55e minuut.
Rosada passt de bal in één keer door. Strukar rent richting de bal. Yanchev begaat een overtreding. Yanchev krijgt een gele kaart. Strukar roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Strukar kan niet meer verder spelen. Zahariev komt het veld opgelopen. Albajrami wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Voivodino - ФК Розова долина 1948 2:2

57e minuut.
Rozanov probeert naar een medespeler te passen. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković onderschept slim de pass. Žarković schiet op doel. Zaicev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - ФК Розова долина 1948 2:3

63e minuut.
Zahariev rent richting de bal. Rozanov onderschept slim de pass. Rozanov passt de bal met de wreef. Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković haalt uit met een fantastische trap. Zaicev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Rosada onderschept slim de pass. Rosada speelt de bal door. Dobromirov verovert de bal door een tackle van achteren. Zahariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahariev haalt uit met een fantastische trap. van Nieuwkercke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Tonati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caraffa rent richting de bal. Maiellaro begaat een overtreding. Maiellaro krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

69e minuut.
Rozanov passt de bal met de wreef. Caraffa is nu in balbezit. Caraffa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Žarković de bal. Žarković schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - ФК Розова долина 1948 2:4

70e minuut.
Rozanov passt de bal in één keer door. Nanov rent richting de bal. Nanov passt de bal zonder na te denken. Caraffa is nu in balbezit. Caraffa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Zahariev kopt de bal weg. Nanov speelt de bal door. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogerio rent richting de bal. Rogerio geeft een hoge lob. van Nieuwkercke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Kontorinis is nu in balbezit. Yanchev verovert de bal door een tackle van achteren. Rankov begaat een overtreding. Rankov krijgt een gele kaart. Yanchev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yanchev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Zamora de bal. Žarković is nu in balbezit. Žarković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kasapski verovert de bal door een tackle van achteren. Kasapski probeert naar een medespeler te passen. Caraffa rent richting de bal. Caraffa draait met de bal, schiet en ... Zaicev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - ФК Розова долина 1948 2:5

89e minuut.
Kasapski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rozanov is nu in balbezit. Rozanov passt de bal in één keer door. Caraffa is nu in balbezit. Caraffa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voivodino 53%, ФК Розова долина 1948 47%.
FC Voivodino - ФК Розова долина 1948 2:5