Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Атлетик Монтана Kimoni
433 Tactiek Ф 4-4-2 MOD
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 54.6
weak Schieten excellent
adequate Passen excellent
solid Verdedigen solid


8e minuut.
Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil passt de bal zonder na te denken. Limonada is nu in balbezit. Limonada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Атлетик Монтана - Kimoni 0:1

12e minuut.
Bratoev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mishin is nu in balbezit. Mishin speelt de bal door. Limonada rent richting de bal. Limonada haalt uit met een fantastische trap. Kukov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Milanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishin onderschept slim de pass. Mishin passt de bal in één keer door. Limonada rent richting de bal. Limonada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kukov niet meer kan verder spelen. Dzhambazov komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Rebolledo onderschept slim de pass. Rebolledo probeert naar een medespeler te passen. Feldmann speelt de bal door. Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil schiet op doel. Dzhambazov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Limonada haalt uit met een fantastische trap. Dzhambazov speelt de bal door. Zakrevskis kopt de bal weg. Feldmann is nu in balbezit. Feldmann draait met de bal, schiet en ... Dzhambazov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Smrčka met een snelle inworp. Feldmann rent richting de bal. Feldmann passt de bal in één keer door. Mishin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Timnev trapt de bal weg. Gochev controleert de bal met de borst. Feldmann speelt de bal door. Neil is nu in balbezit. Neil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Feldmann passt de bal in één keer door. Neil is nu in balbezit. Neil passt de bal met de wreef. Mishin is nu in balbezit. Mishin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Атлетик Монтана - Kimoni 0:2

36e minuut.
Zakrevskis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Feldmann de bal. Feldmann speelt de bal door. Daar is Neil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neil draait met de bal, schiet en ... Dzhambazov bokst de bal weg.

38e minuut.
Daar is Chenkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feldmann rent richting de bal. Feldmann probeert naar een medespeler te passen. Neil rent richting de bal. Neil draait met de bal, schiet en ... Dzhambazov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Атлетик Монтана 83%, Kimoni 17%.
Атлетик Монтана - Kimoni 0:2

46e minuut.
Oprean komt het veld opgelopen. Galabov komt het veld opgelopen. Tenev komt het veld opgelopen. Romenski komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Zakrevskis is nu in balbezit. Zakrevskis passt de bal zonder na te denken. Feldmann met een sublieme pass. Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil schiet op doel. Dzhambazov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Resende geeft een lange en hoge pass. Neil is nu in balbezit. Feldmann is nu in balbezit. Feldmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Атлетик Монтана - Kimoni 0:3

54e minuut.
Rebolledo passt de bal zonder na te denken. Oprean is nu in balbezit. Oprean met een sublieme pass. Neil is nu in balbezit. Neil draait met de bal, schiet en ... Dzhambazov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Атлетик Монтана - Kimoni 0:4

54e minuut.
Mindzhev probeert naar een medespeler te passen. Milanov is nu in balbezit. Milanov passt de bal zonder na te denken. Neil heeft problemen om de bal te vangen. Neil draait met de bal, schiet en ... Dzhambazov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Feldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldmann geeft een hoge lob. Yanev probeert de bal met de borst te controleren. Neil is nu in balbezit. Neil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Атлетик Монтана - Kimoni 0:5

56e minuut.
Smrčka rent richting de bal. Smrčka geeft de bal voor. Limonada kopt de bal weg. Neil is nu in balbezit. Neil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Атлетик Монтана - Kimoni 0:6

59e minuut.
Neil heeft problemen om de bal te vangen. Yanev is nu in balbezit. Neil onderschept slim de pass. Neil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziliani komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil probeert naar een medespeler te passen. Timnev onderschept slim de pass. Oprean heeft problemen om de bal te vangen. Oprean schiet op doel. Dzhambazov bokst de bal weg.

66e minuut.
Zakrevskis geeft een lange en hoge pass. Feldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil is nu in balbezit. Neil schiet op doel. Dzhambazov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Атлетик Монтана - Kimoni 0:7

66e minuut.
Stănciulescu komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Romenski bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldmann verovert de bal door een tackle van achteren. Feldmann met een sublieme pass. Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil haalt uit met een fantastische trap. Dzhambazov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Атлетик Монтана - Kimoni 0:8

77e minuut.
Tasmagambetov komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Dzhambazov trapt de bal weg van het doel. Oprean kopt de bal weg. Feldmann probeert naar een medespeler te passen. Neil rent richting de bal. Neil haalt uit met een fantastische trap. Dzhambazov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Атлетик Монтана 78%, Kimoni 22%.
Атлетик Монтана - Kimoni 0:8