Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PRAUJDA LA FURIA NEGRA
Преса 4 Tactiek 3
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
10 Buitenspel 2
53.7 gemiddelde waardering 51.6
excellent Schieten solid
very good Passen good
excellent Verdedigen very good


8e minuut.
Ðức Mạnh speelt de bal door. Blumenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Blumenstein draait met de bal, schiet en ... Niemimaa probeert de bal aan de voet te houden. Urumov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - LA FURIA NEGRA 0:1

9e minuut.
Seabra rent richting de bal. Seabra geeft een hoge lob. Algarra heeft problemen om de bal te vangen. Mushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mushev schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PRAUJDA - LA FURIA NEGRA 1:1

18e minuut.
Aksal is nu in balbezit. Rebeque schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aksal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Seabra met een snel genomen vrije trap. Daar is Aksal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seabra geeft de bal voor. Algarra maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Niemimaa geeft een lange en hoge pass. Houtkoper probeert de bal aan de voet te houden. Blumenstein is nu in balbezit. Blumenstein schiet op doel. Urumov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - LA FURIA NEGRA 1:2

24e minuut.
Løvdal rent richting de bal. Løvdal kan de bal niet met de borst controleren. Løvdal geeft een lange en hoge pass. Algarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Algarra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Luciani verovert de bal door een tackle van achteren. Luciani geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vidau met een snelle inworp. Üçok geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Niemimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemimaa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Üçok met de inworp. Kurg geeft een hoge lob. Urumov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRAUJDA 51%, LA FURIA NEGRA 49%.
PRAUJDA - LA FURIA NEGRA 1:2

46e minuut.
Yaakov komt het veld opgelopen. Tilea komt het veld opgelopen. Orlov komt het veld opgelopen. Kunchev komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Orlov geeft een hoge lob. Inworp. Kurg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidau rent richting de bal. Vidau geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Tilea verovert de bal door een tackle van achteren. Tilea geeft een hoge lob. Buitenspel voor Yaakov. Goede buitenspelval van de verdediging. Melo da Silva neemt vlug de vrije trap. Ðức Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Vidau geeft de bal voor. Daar is Orlov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurg geeft een hoge lob. Mniś krijgt zijn hoofd ertegen. Kunchev bokst de bal weg. Ðức Mạnh is nu in balbezit. Ðức Mạnh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - LA FURIA NEGRA 1:3

73e minuut.
Üçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Mniś speelt de bal door. Kurg rent richting de bal. Blumenstein rent richting de bal. Blumenstein schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kunchev trapt de bal weg. Seabra kopt de bal weg. Klungelig pakt Sootemäe de bal. Mushev is nu in balbezit. Mushev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Akel bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Gałuszko met een snelle inworp. Seabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulacsik verovert de bal door een tackle van achteren. Gałuszko geeft een lange en hoge pass. Akel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Løvdal met de inworp. Aksal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebeque maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Rebeque moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rebeque schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

88e minuut.
Sootemäe onderschept slim de pass. Aksal is nu in balbezit. Aksal speelt de bal door. Mushev is nu in balbezit. Mushev draait met de bal, schiet en ... Akel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRAUJDA 49%, LA FURIA NEGRA 51%.
PRAUJDA - LA FURIA NEGRA 1:3