Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kimoni FC PALAZA V T
Ф 5-3-2 Tactiek ivaka
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
62.2 gemiddelde waardering 62.9
excellent Schieten outstanding
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Todorov speelt de bal door. Feldmann kopt de bal weg. Balakov controleert de bal met de borst. Faustino bereikt de bal nog maar net als eerste. Faustino draait met de bal, schiet en ... Todorov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Brezeanu geeft de bal voor. Rebolledo probeert naar een medespeler te passen. Faustino bereikt de bal nog maar net als eerste. Faustino haalt uit met een fantastische trap. Todorov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Oprean met een snelle inworp. Feldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldmann passt de bal met de wreef. Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Todorov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Rebolledo onderschept slim de pass. Rebolledo geeft de bal voor. Klungelig pakt Brezeanu de bal. Faustino bereikt de bal nog maar net als eerste. Faustino draait met de bal, schiet en ... Todorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Mihalev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahony met een sublieme pass. Shterev rent richting de bal. Shterev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - FC PALAZA V T 0:1

27e minuut.
Shterev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo verovert de bal door een tackle van achteren. Rebolledo geeft een hoge lob. Faustino bereikt de bal nog maar net als eerste. Faustino schiet op doel. Todorov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Faustino bereikt de bal nog maar net als eerste. Faustino passt de bal in één keer door. Klimentov rent richting de bal. Pavlićević is nu in balbezit. Pavlićević schiet op doel. de Reuver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Cabaleiro probeert de bal aan de voet te houden. Resende onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brаsnarov neemt de hoekschop. Shterev krijgt zijn hoofd ertegen. de Reuver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Balakov passt de bal zonder na te denken. Klimentov is nu in balbezit. Klimentov passt de bal zonder na te denken. Pavlićević rent richting de bal. Pavlićević draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Oprean passt de bal zonder na te denken. Neil is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mihalev. Mihalev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimoni 52%, FC PALAZA V T 48%.
Kimoni - FC PALAZA V T 0:1

46e minuut.
Gambardella komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Inworp. Smrčka komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Mahony speelt de bal door. Brаsnarov rent richting de bal. Brаsnarov speelt de bal door. Shterev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shterev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Brаsnarov rent richting de bal. Brаsnarov probeert naar een medespeler te passen. Shterev rent richting de bal. Shterev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - FC PALAZA V T 0:2

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panteleev komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Smrčka met een sublieme pass. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı passt de bal met de wreef. Neil is nu in balbezit. Neil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Ivaşcu komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Buitenspel voor Faustino. Goede buitenspelval van de verdediging. Sotirov komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Klimentov passt de bal in één keer door. Namazlı is nu in balbezit. Namazlı passt de bal zonder na te denken. Faustino bereikt de bal nog maar net als eerste. Faustino schiet op doel. Todorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Coral probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brаsnarov de bal. Mahony met een sublieme pass. Sotirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotirov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - FC PALAZA V T 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimoni 55%, FC PALAZA V T 45%.
Kimoni - FC PALAZA V T 0:3