Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ас рома ФК Сатурн 2020
B2 Tactiek NT5-3-2-W-v2
49% Balbezit 51%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
47.7 gemiddelde waardering 59.4
goed Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen goed


17e minuut.
Venkov kopt de bal weg. Bastida met een sublieme pass. Dragnev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragnev draait met de bal, schiet en ... Enev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ас рома - ФК Сатурн 2020 0:1

18e minuut.
Casamatta geeft een hoge lob. Inworp. Wojtyczka met de inworp. Uzunov geeft een hoge lob. Venkov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Kovachev geeft de bal voor. Casamatta kopt de bal weg. Francuz is nu in balbezit. Francuz passt de bal met de wreef. Roosileht onderschept slim de pass. Baum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Leszko heeft problemen om de bal te vangen. Venkov bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Papuga neemt de hoekschop. Venkov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ас рома - ФК Сатурн 2020 0:2

38e minuut.
Quyền geeft een lange en hoge pass. Daar is Bastida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragnev is nu in balbezit. Dragnev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ас рома - ФК Сатурн 2020 0:3

40e minuut.
Wojtyczka rent richting de bal. Wojtyczka geeft een lange en hoge pass. Daar is Bastida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragnev rent richting de bal. Dragnev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ас рома 66%, ФК Сатурн 2020 34%.
ас рома - ФК Сатурн 2020 0:3

47e minuut.
Papuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga speelt de bal door. Venkov rent richting de bal. Venkov draait met de bal, schiet en ... Enev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ас рома - ФК Сатурн 2020 0:4

51e minuut.
Casamatta geeft een hoge lob. Wojtyczka geeft een hoge lob. Venkov kopt de bal weg. Dragnev rent richting de bal. Dragnev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Dragnev onderschept slim de pass. Uzunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzunov probeert naar een medespeler te passen. Dragnev is nu in balbezit. Dragnev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Leszko de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Papuga zal de hoekschop nemen. Venkov krijgt zijn hoofd ertegen. Enev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Uzunov passt de bal met de wreef. Cossato probeert naar een medespeler te passen. Leszko geeft een hoge lob. Janisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Janisz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lesikov met de inworp. Papuga rent richting de bal. Papuga geeft een hoge lob. Venkov springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bachev de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Dragnev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragnev geeft de bal voor. Leszko probeert de bal aan de voet te houden. Venkov rent richting de bal. Venkov haalt uit met een fantastische trap. Enev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ас рома - ФК Сатурн 2020 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ас рома 81%, ФК Сатурн 2020 19%.
ас рома - ФК Сатурн 2020 0:5