Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ботев- Враца CSKA Sofia 2017
4-3-3 Tactiek Best
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
56.5 gemiddelde waardering 54.6
excellent Schieten excellent
solid Passen excellent
very good Verdedigen good


6e minuut.
Fabuľa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Boyadziev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karahristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karahristov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Viloa geeft een lange en hoge pass. Hovannisyan kan de bal niet met de borst controleren. Venkov is nu in balbezit. Hovannisyan onderschept slim de pass. Hovannisyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Viloa rent richting de bal. Ostrev verovert de bal door een tackle van achteren. Ostrev speelt de bal door. Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Radulov geeft de bal voor. Pawliszyn is nu in balbezit. Patronov begaat een overtreding. Patronov krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Radulov kopt de bal weg. Daar is Kukurinkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Accorso rent richting de bal. Kukurinkov onderschept slim de pass. Kukurinkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ostrev geeft een lange en hoge pass. Karahristov kopt de bal weg. Ignasiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delchev is nu in balbezit. Delchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Radulov onderschept slim de pass. Radulov geeft een hoge lob. Venkov kopt de bal weg. Narov geeft de bal voor. Delchev springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Radulov onderschept slim de pass. Ayerbe rent richting de bal. Ayerbe speelt de bal door. Pawliszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawliszyn haalt uit met een fantastische trap. Bilev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ostrev geeft de bal voor. Kukurinkov is nu in balbezit. Kukurinkov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Ignasiak speelt de bal door. Viloa rent richting de bal. Viloa passt de bal in één keer door. Hovannisyan rent richting de bal. Hovannisyan draait met de bal, schiet en ... Bilev bokst de bal weg. Daar is Ribisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostrev is nu in balbezit. Ribisi begaat een overtreding. Ribisi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ботев- Враца 43%, CSKA Sofia 2017 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ботев- Враца - CSKA Sofia 2017 0:0

47e minuut.
Anchev verovert de bal door een tackle van achteren. Anchev geeft de bal voor. Delchev kopt de bal weg. Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov draait met de bal, schiet en ... Moraru bokst de bal weg.

49e minuut.
Venkov onderschept slim de pass. Venkov met een sublieme pass. Narov geeft de bal voor. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov haalt uit met een fantastische trap. Moraru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boyadziev met de inworp. Klungelig pakt Venkov de bal. Venkov geeft een lange en hoge pass. Kukurinkov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ostrev geeft een hoge lob. Delchev rent richting de bal. Accorso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Accorso krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Viloa rent richting de bal. Ostrev begaat een overtreding. Viloa raakt geblesseerd tijdens het duel. Ribisi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pawliszyn krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viloa met een snelle inworp. Ignasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasiak geeft een hoge lob. Hovannisyan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bilev speelt de bal door. Ignasiak kopt de bal weg. Daar is Ayerbe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayerbe geeft een lange en hoge pass. Ribisi krijgt zijn hoofd ertegen. Bilev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buitenspel voor Hovannisyan. Goede buitenspelval van de verdediging. Frugoni komt het veld opgelopen. Gabriel komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Inworp. Novoselov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ботев- Враца 43%, CSKA Sofia 2017 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ботев- Враца - CSKA Sofia 2017 0:0