Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Radecki Сампдория
test7 Tactiek 442
42% Balbezit 58%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
54.3 gemiddelde waardering 62.6
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Lacayo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hauche met een snelle inworp. Figueredo geeft de bal voor. Mann springt en kopt de bal. Orta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Daar is Talar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vulpeşean verovert de bal door een tackle van achteren. Vulpeşean passt de bal zonder na te denken. Bryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Hauche passt de bal met de wreef. Stine probeert naar een medespeler te passen. Niepsuj is nu in balbezit. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann haalt uit met een fantastische trap. Orta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Figueredo met een sublieme pass. Trezeguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Krištić begaat een overtreding. Krištić krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Talar is nu in balbezit. Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Talar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Talar krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Hatton met een sublieme pass. Mihailov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihailov probeert naar een medespeler te passen. Mann rent richting de bal. Mann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Nacev met een sublieme pass. Bryński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Figueredo. Figueredo krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Geană kopt de bal weg. Klungelig pakt Nacev de bal. Rain speelt de bal door. Bryński is nu in balbezit. Bryński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hauche passt de bal zonder na te denken. Lacayo geeft een hoge lob. Domecki is nu in balbezit. Bryński verovert de bal door een tackle van achteren. Bryński schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Radecki - Сампдория 1:0

40e minuut.
Hauche is nu in balbezit. Hauche passt de bal zonder na te denken. Niepsuj rent richting de bal. Niepsuj haalt uit met een fantastische trap. Orta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Radecki - Сампдория 1:1

44e minuut.
Krištić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brochev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radecki 53%, Сампдория 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Radecki - Сампдория 1:1

55e minuut.
Mihailov is nu in balbezit. Mihailov geeft een lange en hoge pass. Stine heeft problemen om de bal te vangen. Niepsuj rent richting de bal. Niepsuj draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Orta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Domecki passt de bal met de wreef. Figueredo met een sublieme pass. Niepsuj rent richting de bal. Niepsuj schiet op doel. Orta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radecki - Сампдория 1:2

68e minuut.
Mihailov onderschept slim de pass. Mihailov speelt de bal door. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann schiet op doel. Orta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek is nu in balbezit. Mann onderschept slim de pass. Mann haalt uit met een fantastische trap. Orta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radecki - Сампдория 1:3

78e minuut.
Złomek rent richting de bal. Złomek geeft een lange en hoge pass. Daar is Talar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talar draait met de bal, schiet en ... Villada probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Villada met een harde bal richting middenveld. Rain kopt de bal weg. Brochev probeert naar een medespeler te passen. Bryński rent richting de bal. Bryński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Geană geeft een hoge lob. Bryński heeft problemen om de bal te vangen. Domecki is nu in balbezit. Bryński onderschept slim de pass. Bryński haalt uit met een fantastische trap. Villada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brochev neemt de hoekschop. Talar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daar is Bryński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brochev speelt de bal door. Talar is nu in balbezit. Talar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Hatton rent richting de bal. Talar onderschept slim de pass. Talar met een sublieme pass. Bryński rent richting de bal. Bryński schiet op doel. Villada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radecki 49%, Сампдория 51%.
Radecki - Сампдория 1:3