Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Чеда Божии FC SARAFOVO
мед Tactiek BAMBAM
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 53.8
excellent Schieten outstanding
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Babicki onderschept slim de pass. Babicki met een sublieme pass. Klungelig pakt Wyczałkowski de bal. Wyczałkowski schiet op doel. Begoña maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Twarogowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devrimşen verovert de bal door een tackle van achteren. Devrimşen draait met de bal, schiet en ... Begoña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Чеда Божии - FC SARAFOVO 0:1

5e minuut.
Montale geeft een lange en hoge pass. Fatsch kopt de bal weg. Nurkin rent richting de bal. Wyczałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wyczałkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Montale rent richting de bal. Montale geeft de bal voor. Twarogowski onderschept slim de pass. Devrimşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Devrimşen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Devrimşen verovert de bal door een tackle van achteren. Devrimşen met een sublieme pass. Wyczałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczałkowski draait met de bal, schiet en ... Begoña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Чеда Божии - FC SARAFOVO 0:2

43e minuut.
Nurkin onderschept slim de pass. Babicki probeert naar een medespeler te passen. Fekete is nu in balbezit. Wyczałkowski onderschept slim de pass. Wyczałkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Чеда Божии 64%, FC SARAFOVO 36%.
Чеда Божии - FC SARAFOVO 0:2

50e minuut.
Nurkin is nu in balbezit. Nurkin passt de bal zonder na te denken. Doudou geeft de bal voor. Kolak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Чеда Божии - FC SARAFOVO 1:2

51e minuut.
Devrimşen verovert de bal door een tackle van achteren. Devrimşen passt de bal zonder na te denken. Montale met een sublieme pass. Wyczałkowski is nu in balbezit. Wyczałkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Twarogowski onderschept slim de pass. Twarogowski geeft een lange en hoge pass. Toboła rent richting de bal. Akbash onderschept slim de pass. Akbash geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Babicki met een sublieme pass. Laybutt rent richting de bal. Laybutt passt de bal in één keer door. Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Montale is nu in balbezit. Montale met een sublieme pass. Wyczałkowski is nu in balbezit. Wyczałkowski draait met de bal, schiet en ... Begoña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Чеда Божии - FC SARAFOVO 1:3

75e minuut.
Laybutt met een sublieme pass. Wyczałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twarogowski onderschept slim de pass. Twarogowski geeft de bal voor. Toboła maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Akbash geeft de bal voor. Doudou met een sublieme pass. Nurkin probeert naar een medespeler te passen. Xuân Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Kiên geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kolak passt de bal in één keer door. Tacca probeert naar een medespeler te passen. Toboła rent richting de bal. Toboła haalt uit met een fantastische trap. Chepilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Чеда Божии - FC SARAFOVO 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Чеда Божии 54%, FC SARAFOVO 46%.
Чеда Божии - FC SARAFOVO 2:3