Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ас рома GVV
B2 Tactiek MOI3kril555
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
47.3 gemiddelde waardering 60.9
good Schieten formidable
good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Asparuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eccher bereikt de bal nog maar net als eerste. Eccher passt de bal in één keer door. Asparuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asparuhov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu geeft een lange en hoge pass. Ilarionov springt en kopt de bal. Enev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Cvetev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetev geeft de bal voor. Asparuhov is nu in balbezit. Asparuhov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ас рома - GVV 0:1

19e minuut.
Cvetev speelt de bal door. Lăzăroiu is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cvetev neemt de hoekschop. Lăzăroiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Carreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Asparuhov verovert de bal door een tackle van achteren. Maier begaat een overtreding. Asparuhov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Asparuhov komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cvetev passt de bal met de wreef. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu speelt de bal door. Asparuhov is nu in balbezit. Asparuhov haalt uit met een fantastische trap. Enev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Asparuhov is nu in balbezit. Szélpál bereikt de bal nog maar net als eerste. Asparuhov onderschept slim de pass. Asparuhov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ас рома - GVV 0:2

44e minuut.
Lăzăroiu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eccher. Lăzăroiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cvetev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cakov heeft problemen om de bal te vangen. Asparuhov is nu in balbezit. Asparuhov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ovcharov komt het veld opgelopen. Kubełek komt het veld opgelopen. Karabashev komt het veld opgelopen. Kontrafouris komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ас рома 67%, GVV 33%.
ас рома - GVV 0:2

52e minuut.
Joliet heeft problemen om de bal te vangen. Kubełek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubełek geeft een lange en hoge pass. Asparuhov rent richting de bal. Asparuhov haalt uit met een fantastische trap. Enev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Barbosa probeert de bal met de borst te controleren. Wajerczyk is nu in balbezit. Wajerczyk passt de bal zonder na te denken. Janisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Janisz schiet op doel. Karakehaiov bokst de bal weg.

68e minuut.
Daar is Wajerczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wajerczyk geeft de bal voor. Inworp. Liahnovich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Joliet geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzhambazov komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Daar is Daverio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daverio geeft een hoge lob. Daar is Ovcharov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbosa rent richting de bal. Barbosa geeft een lange en hoge pass. Karakehaiov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Janisz is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Daverio zal de hoekschop nemen. Barbosa rent richting de bal. Barbosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ас рома - GVV 1:2

78e minuut.
Joliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokerov verovert de bal door een tackle van achteren. Sokerov passt de bal met de wreef. Dzhambazov rent richting de bal. Dzhambazov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ас рома - GVV 1:3

85e minuut.
Kubełek verovert de bal door een tackle van achteren. Kubełek met een sublieme pass. Öztürk probeert naar een medespeler te passen. Dzhambazov rent richting de bal. Dzhambazov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Daverio passt de bal met de wreef. Janisz rent richting de bal. Öztürk maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Öztürk naar de kleedkamers voor een vroege douche.

90e minuut.
Dzhambazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabashev rent richting de bal. Dzhambazov rent richting de bal. Dzhambazov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ас рома 58%, GVV 42%.
ас рома - GVV 1:3