Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Сампдория CSKA Sofia 2017
442 Tactiek Best
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.5 gemiddelde waardering 54
incredible Schieten solid
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Trezeguet passt de bal in één keer door. Nacev probeert naar een medespeler te passen. Hauche rent richting de bal. Hauche geeft een hoge lob. Mann maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Niepsuj rent richting de bal. Niepsuj passt de bal zonder na te denken. Radulov rent richting de bal. Mann onderschept slim de pass. Mann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Ayerbe geeft een lange en hoge pass. Pawliszyn kopt de bal weg. Villada probeert naar een medespeler te passen. Mann rent richting de bal. Mann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Hovannisyan rent richting de bal. Vulpeşean verovert de bal door een tackle van achteren. Vulpeşean probeert naar een medespeler te passen. Mann rent richting de bal. Mann geeft een hoge lob. Moraru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Niepsuj is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Figueredo passt de bal met de wreef. Nacev met een sublieme pass. Hauche geeft een lange en hoge pass. Mann krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Niepsuj is nu in balbezit. Niepsuj passt de bal zonder na te denken. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann draait met de bal, schiet en ... Fabuľa probeert de bal aan de voet te houden. Moraru bokst de bal weg.

17e minuut.
Ayache onderschept slim de pass. Ayache geeft een hoge lob. Hovannisyan kopt de bal weg. Pawliszyn is nu in balbezit. Pawliszyn schiet op doel. Villada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Nacev probeert naar een medespeler te passen. Niepsuj rent richting de bal. Niepsuj passt de bal in één keer door. Mann is nu in balbezit. Mann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Hauche geeft een lange en hoge pass. Mann rent richting de bal. Mihailov rent richting de bal. Mihailov geeft de bal voor. Niepsuj krijgt zijn hoofd ertegen. Moraru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trezeguet met een snelle inworp. Hauche is nu in balbezit. Hauche geeft een lange en hoge pass. Mann springt en kopt de bal. Moraru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Accorso rent richting de bal. Niepsuj verovert de bal door een tackle van achteren. Niepsuj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Сампдория - CSKA Sofia 2017 1:0

36e minuut.
Figueredo kopt de bal weg. Ayerbe heeft problemen om de bal te vangen. Ayerbe probeert naar een medespeler te passen. Pawliszyn is nu in balbezit. Pawliszyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Nacev onderschept slim de pass. Nacev met een sublieme pass. Mihailov is nu in balbezit. Mihailov geeft een hoge lob. Niepsuj maakt een snoekduik en kopt de bal. Moraru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Nacev speelt de bal door. Mihailov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihailov geeft een lange en hoge pass. Niepsuj springt en kopt de bal. Moraru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Nacev speelt de bal door. Mann is nu in balbezit. Mihailov geeft de bal voor. Niepsuj maakt een snoekduik en kopt de bal. Moraru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Сампдория - CSKA Sofia 2017 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Сампдория 36%, CSKA Sofia 2017 64%.
Сампдория - CSKA Sofia 2017 2:0

49e minuut.
Hovannisyan is nu in balbezit. Hovannisyan passt de bal zonder na te denken. Novoselov is nu in balbezit. Novoselov haalt uit met een fantastische trap. Villada probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Vulpeşean verovert de bal door een tackle van achteren. Figueredo is nu in balbezit. Ayerbe speelt de bal door. Novoselov rent richting de bal. Novoselov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Hovannisyan speelt de bal door. Vulpeşean is nu in balbezit. Vulpeşean geeft de bal voor. Mann is nu in balbezit. Mann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Trezeguet geeft de bal voor. Mann kopt de bal weg. Mihailov heeft problemen om de bal te vangen. Mihailov geeft een lange en hoge pass. Niepsuj maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mihailov is nu in balbezit. Mihailov passt de bal met de wreef. Ayache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayache geeft de bal voor. Hauche geeft een lange en hoge pass. Moraru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Trezeguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Viloa verovert de bal door een tackle van achteren. Viloa met een sublieme pass. Hovannisyan rent richting de bal. Hovannisyan draait met de bal, schiet en ... Villada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Inworp. Gabriel komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Mann rent richting de bal. Ayerbe begaat een overtreding. Mann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frugoni komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Mann is nu in balbezit. Mann heeft problemen om de bal te vangen. Mann passt de bal zonder na te denken. Niepsuj is nu in balbezit. Niepsuj draait met de bal, schiet en ... Moraru bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Сампдория 44%, CSKA Sofia 2017 56%.
Сампдория - CSKA Sofia 2017 2:0